Lifestyle

Cardi B: Μετά τη γέννα, πάντρεψε δυο queer

Cardi B: Μετά τη γέννα, πάντρεψε δυο queer
Cardi B: Η ράπερ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και λίγες εβδομάδες μετά κουμπάρα δυο γυναικών που παντρεύτηκαν.

Η Cardi B έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Offset και  το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση, αφού οι δυο τράπερ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την οικογένειά τους να απαριθμεί, πλέον, 4 μέλη συνολικά.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα η 29χρονη πάντρεψε δύο γυναίκες, την Brandi και την Shannon, οι οποίες όμως δεν είχαν ιδέα ότι τον γάμο θα τελέσει η Cardi, όπως προβλήθηκε στο νέο επεισόδιο του του ριάλιτι σόου της, Cardi tries.

Η διάσημη τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με τη σταρ του That’s So Raven, Raven-Symoné στο τελευταίο επεισόδιο της ψηφιακής σειράς που κάθε εβδομάδα η Cardi αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια νέα αποστολή.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι δύο σταρ βοήθησαν την επίδοξη νύφη Brandy να κάνει έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά της έναν ονειρικό γάμο.

Η Raven-Symoné ανέφερε σε ανάρτησή της πως ο γάμος συνέπεσε με την Εθνική Μέρα Coming Out, προσθέτοντας πως «το coming out είναι ένα πολυεπίπεδο ταξίδι για πολλούς ανθρώπους στην LGBTQ+ κοινότητα».

«Το να είσαι μέρος ενός γάμου ατόμων του ίδιου φύλου νομίζω είναι σημαντικό, ώστε οι άνθρωποι να δουν πως, ξέρετε, υπάρχουν προφανώς διαφορές, αλλά και ομοιότητες» εξήγησε η ίδια.

Αρχικά, η Shanon θεώρησε πως της είχαν οργανώσει πάρτι αρραβώνων, ωστόσο, η σύζυγός της τής αποκάλυψε πως είχε κανονίσει γάμο – έκπληξη.

Όμως, ακόμη και τότε, η Shanon αγνοούσε πως στα παρασκήνια της οργάνωσης του γάμου της κρύβονταν οι Cardi B και Raven-Symoné που βοήθησαν στην προετοιμασία, από το στολισμό έως την επιλογή του νυφικού, ώστε να τους προσφέρουν τον γάμο των ονείρων τους.

«Λογικά θα αναρωτιέστε γιατί είμαι εγώ εδώ» φαίνεται να λέει η Cardi B στο μικρό βίντεο που ανέβασε στο Twitter.«Είμαι εδώ για να παντρέψω αυτές τις δύο πανέμορφες κυρίες!» είπε η τραγουδίστρια μόλις σταμάτησαν τα χειροκροτήματα και τα αναφωνήματα έκπληξης των συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

«Η σημερινή μέρα δεν είναι σημαντική μόνο για εσάς, είναι σημαντική και για εμένα, και θέλω να σας ευχαριστήσω που με κάνατε μέρος αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής σας» συμπλήρωσε η Αμερικανίδα σταρ.

Η Cardi που παραδέχτηκε πως και η δική της μητέρα είχε δυσκολευτεί να δεχτεί την σεξουαλικότητα της μικρής της αδερφής αλλά «πλέον είμαι σίγουρη ότι αγαπάει περισσότερο την σύντροφο της αδερφής μου απ’ ότι εμάς» ακούγεται να λέει κατά την διάρκεια του επεισοδίου.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Brandy αποκάλυψε πως στην τελετή δεν θα ήταν παρούσα η μητέρα της που «δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής της» και η οποία, όμως, της έστειλε ένα μήνυμα για να της ευχηθεί. Η ίδια συγκινήθηκε με την ηχηρή αυτή απουσία όταν φορούσε το νυφικό της.  «Πάντα θέλεις όλα αυτά να τα κάνεις με τη μητέρα σου, να μοιράζεσαι αυτή τη στιγμή μαζί της. Την αγαπώ, δεν της κρατάω κακία που δεν είναι εδώ. Ξέρω πως κι εκείνη εύχεται κάθε καλό…».

Η σύζυγος του Offset που, όπως ομολόγησε στην Symone, ένιωθε μεγάλη νευρικότητα πριν από τον γάμο, παραδέχτηκε πως και η δική της μητέρα «πέρασε δύσκολα στην αρχή» όταν η αδερφή της άρχισε ένα βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, αλλά μετά άλλαξε. «Νομίζω πως τώρα αγαπάει περισσότερο τη σύντροφο της αδερφής μου απ’ ό,τι εμάς» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments