Πολιτική

Κώστας Σημίτης: Ευχές στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση

Κώστας Σημίτης: Ευχές στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση
Κώστας Σημίτης: Νωρίτερα σήμερα, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ είχε επισκεφτεί στον Ευαγγελισμό ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης στη Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Την ίδια ώρα αποφασισμένη να δώσει μια ακόμη νικηφόρα μάχη με τον καρκίνο είναι η Φώφη Γεννηματά, στέλνοντας μήνυμα στους δικούς της ανθρώπους και στα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ότι βασική της προτεραιότητα στο πεδίο της πολιτικής, ήταν και παραμένει, η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποχωρεί λόγω της επιδείνωσης της υγείας της από την κούρσα εκλογής ηγεσίας στο κόμμα, στελέχη και οι έτεροι υποψήφιοι δηλώνουν ότι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το άκουσμα της αρνητικής εξέλιξης και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέλνει από χθες το απόγευμα ευχές στην κυρία Γεννηματά για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνικά μηνύματα και οι ευχές που καταφτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη από κάθε περιοχή της χώρας –  στενοί συνεργάτες της δείχνουν αιφνιδιασμένοι αλλά και σίγουροι ότι η «Γεννηματά είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει».

Κώστας Σημίτης: Ευχές για ανάρρωση από Λοβέρδο και Ανδρουλάκη στην Φώφη Γεννηματά

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στη Γεννηματά ως φίλος και σύντροφος

Τις ευχές του στη Φώφη Γεννηματά που εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται με «συμπτώματα ατελούς ειλεού» εκφράζει ο Αντρέας Λοβέρδος.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» έγραψε στο twitter o Αντρέας Λοβέρδος.

Αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας γνωστοποίησε μέσω Twiter ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, λόγω προβλήματος υγείας.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα.

Απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά είχε ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments