Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 945

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 945
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ για το καλό της εταιρίας υποκύπτει στις απαιτήσεις της Ράνα.

Η Μελέκ και η Ελίφ προσπαθούν να γλυτώσουν από έναν άντρα, που τις κυνηγά. Η Ασλί προσπαθεί να τις βρει και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά εκεί δοκιμάζει μια μεγάλη έκπληξη όταν αναφέρει το όνομα της Μελέκ. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, θα συνεχίσει η Ασλί να υποστηρίζει τη Μελέκ; Ο Σαφάκ είναι ενθουσιασμένος επειδή έκλεισε τραπέζι σε ένα εστιατόριο για εκείνον και τη Ζουλιντέ. Θέλει εκεί να της κάνει πρόταση γάμου. Η Αλέβ όμως το ακούει και συναντάει τον Τουφάν. Τα πράγματα ίσως να μην εξελιχθούν όπως ονειρεύεται ο Σαφάκ…

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλέβ φροντίζει τον Εμιρχάν καθώς η Ζουλιντέ έχει να τακτοποιήσει μια δουλειά, όπως της λέει. Η Αλέβ όμως ξέρει που σκοπεύει να πάει η Ζουλιντέ και έχει ένα άσχημο σχέδιο για εκείνη. Συναντάει τον Τουφάν και του λέει πως θα τον πάει κάπου.

Στο σπίτι όπου εργάζεται η Μελέκ ως καθαρίστρια, τα αφεντικά της ζητούν να τους σερβίρει καθώς θα έρθουν κάποιοι καλεσμένοι. Όταν οι καλσμένοι φτάνουν, προσβάλλουν τη Μελέκ και εκείνη το υπομένει.

Σε ένα εστιατόριο στην παραλία, ο Σαφάκ έχει κάνει ετοιμασίες γιατί πρόκειται να κάνει επίσημα πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ πηγαίνει εκεί τον Τουφάν και εκείνος βλέπει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ να κάθονται μαζί σε ένα ρομαντικό τραπέζι. Ο Τουφάν γίνεται έξαλλος. Η Ζουλιντέ ζητάει από τον Σαφάκ λίγο χρόνο για να απαντήσει καθώς πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Εμιρχάν. Ο Σαφάκ δείχνει κατανόηση και το δέχεται. Η Ζουλιντέ μιλάει στον Εμιρχάν για την πρόταση του Σαφάκ και εκείνος ενθουσιάζεται.

Η Χουμεϊρά κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον καλεσμένο τους αλλά η Κιγιμέτ συνεχώς επεμβαίνει, γεγονός που την ενοχλεί πολύ. Η Ασλί προσφέρει τη βοήθειά της ώστε η Ελίφ να ξεκινήσει σχολείο. Η Ράνα ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ και της ζητάει να ετοιμάσει έναν νέο φάκελο σχετικά με μια εργασία, που της είχε αναθέσει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments