Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά τα Πανεπιστήμια την Παρασκευή

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά τα Πανεπιστήμια την Παρασκευή
Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά θα παραμείνουν μερικά πανεπιστήμια σε όλη την χώρα την Παρασκευή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά θα παραμείνουν μερικά πανεπιστήμια σε όλη την χώρα την Παρασκευή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η κακοκαιρία Μπάλλος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα από το πρωί της Πέμπτης, ενώ ιδιαίτερα έχει πληγεί το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Ήδη τα σχολεία σε Αττική και Εύβοια πρόκειται να είναι κλειστά την Παρασκευή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρόλα αυτά και τα Πανεπιστήμια μετρούν πολλές πληγές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι εικόνες από τα αμφιθέατρα και τους διαδρόμους των Ιδρυμάτων προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία. Η Σχολή Καλών Τεχνών έχει πλημμυρίσει, νερά στάζουν από το ταβάνι της Φιλοσοφικής Σχολής ενώ σε λίμνη έχει μετατραπεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Την ίδια ώρα, στο Πάντειο ο πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Κλειστά τα Πανεπιστήμια αύριο

Για αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λόγω της κακοκαιρίας κάποια Πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τα μαθήματά τους

Συγκεκριμένα, τόσο το Πάντειο Πανεπιστήμιο όσο και η Φιλοσοφική Σχολή θα είναι κλειστά.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου.

«Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» σημειώνει στην ανακοίνωση της η Φιλοσοφική.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Ιδρυμάτων δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Απίστευτες εικόνες και βίντεο

Σχολή Καλών Τεχνών, Φιλοσοφική Σχολή, Φυσικό Αθήνας, Γεωπονική Σχολή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Το πρωί χιλιάδες φοιτητές αντίκρισαν πλημμυρισμένα αμφιθέατρα και διαδρόμους, με αποτέλεσμα πολλά μαθήματα να ακυρωθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments