Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελική απόφαση για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Τελική απόφαση για Σεμέδο
Ολυμπιακός: Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι συζητήσεις Ολυμπιακού και Ρούμπεν Σεμέδο. Πιθανότερο σενάριο η επιστροφή του στις προπονήσεις, αλλά δεν υπάρχει ακόμη απόφαση.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι δύο πλευρές μπαίνουν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στόπερ στις προπονήσεις της ομάδας.

Κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει το τελευταίο διάστημα και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 27χρονος άσος να επιστρέφει στις προπονήσεις των Πειραιωτών, αλλά μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σεμέδο είχε τεθεί αρχικά εκτός ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, λόγω της κακής του απόδοσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς. Ακολούθως προέκυψαν σε βάρος του οι κατηγορίες για βιασμό ανήλικης, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όλο αυτό το διάστημα ο Σεμέδο συνεχίζει να προπονείται μόνος του δημοσιεύοντας μάλιστα τακτικά στα social media βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του, προφανώς για να αποδείξει πως φροντίζει να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση και ότι περιμένει το πράσινο φως για να επιστρέψει στη δράση.

Ρούμπεν Σεμέδο λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γεννημένος στην Αμαδόρα με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο Σεμέδο εντάχθηκε στις ακαδημίες νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ηλικία των 16 ετών. Στις 11 Αυγούστου 2013, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας σε φιλικό αγώνα ενάντια στη Φιορεντίνα. Πέρασε τη σεζόν 2013-14 με τη Β ομάδα στη Σεγούντα Λίγα, με την πρώτη εμφάνισή του στη διοργάνωση να γίνεται στις 25 Αυγούστου 2013, καθώς έπαιξε και στα 90 λεπτά σε μια νίκη με 1-0 επί της Τροφένσε. Στις 26 Αυγούστου 2014, δανείστηκε στην ισπανική Ρέους Ντεπορτίου.

Για τη σεζόν 2015-16, προήχθη στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ. Έκανε το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο – κερδίζοντας το πρώτο του τρόπαιο κατά τη διαδικασία – στις 9 Αυγούστου, μπαίνοντας ως αλλαγή αργά στον αγώνα, στη νίκη με 1-0 επί της Μπενφίκα για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Πέντε μέρες αργότερα, δανείστηκε στην επίσης ομάδα της Πριμέιρα Λίγα, Βιτόρια Σετούμπαλ.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στη Σετούμπαλ, ο Σεμέδο αποβλήθηκε δύο φορές, συμπεριλαμβανομένης μίας φορά σε έναν αγώνα ενάντια στη Ρίο Άβε για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2016, ανακλήθηκε από τα Λιοντάρια, λόγω μίας κρίσης τραυματισμών των αμυντικών. Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, έπαιξε το πρώτο του αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, στον οποίο αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες, σε μία εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 9 Μαρτίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments