Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις συνθήκες της ερωτικής σας σχέσης, ανάγκη σας θα είναι η αλλαγή και η αναζωογόνηση. Σε ερωτική σας συνάντηση θα υπάρξουν έντονες συνομιλίες, θα φροντίσετε να διατυπώσετε σε σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε προσωπική επαφή με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε το ταίρι σας, να το κατευθύνετε και να το προσανατολίσετε προς τους δικούς σας ερωτικούς σκοπούς. Αποφύγετε να διεκδικήσετε αλλαγές με τρόπο πεισματικό για να μην υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις. Σήμερα η ανάγκη σας για ανατροπές θα φέρει εντάσεις και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σας. Εσείς οι ερ

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε έτοιμοι για τολμηρά βήματα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσει σε ενέργειες ενδεχομένως και ριζοσπαστικές, αυτή τη φορά δε θα να παγιδευτείτε σε ανασφάλειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την ερωτική σας σχέση, κάποιοι από εσάς ίσως να θελήσετε να οδηγηθείτε σε δέσμευση. Πάρτε τις αποφάσεις σας, προσχωρήστε σε δυναμικές πράξεις, ωστόσο η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε την πίεση, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική, όχι εγωκεντρική.

Ερωτικά ελεύθεροι, παίρνετε απόφαση να προσεγγίσετε ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

 Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και στο να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις. Θα αποφύγετε τις υπεκφυγές, μέσα στη σχέση σας θα φρενάρετε αρνητικές καταστάσεις που διαιωνίζονται. Ουσιαστικά σήμερα ξεκινά για εσάς νέα ερωτική περίοδος, ανανεώνεστε και αλλάζετε ρυθμό ζωής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε με πιο θερμό μάτι την προοπτική της επανασύνδεσης, συνάντηση θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

 Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, η έλξη που θα νιώσετε θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας. Με δικές σας ενέργειες θα ανοιχτεί δίοδος συχνών επαφών, θα τολμήσετε να κατευθύνετε την εξέλιξη σας προς μια τελείως διαφορετική διαδρομή με την επιθυμία να υπάρξει κατάληξη επανένωσης. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζοσπαστικής αλλαγής, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ακμαία θα είναι η ψυχολογία σας, αρκετά ανεβασμένη η αυτοπεποίθηση σας, στοιχεία που θα σας ωθήσουν σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παλιές ερωτικές εκκρεμότητες. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα δώσει ώθηση σε στάσιμες υποθέσεις.

 Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, διορατική σκέψη και ψυχικός δυναμισμός θα είναι τα δύο χαρακτηριστικά που θα σας οδηγήσουν σε επαναστατικές ενέργειες. Θα νιώσετε την ανάγκη για άμεση και ουσιαστική δράση, με μαχητικό τρόπο θα αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες με το ταίρι σας. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα. Καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, θα σας δώσει την ευκαιρία να χαράξετε νέα ερωτική πορεία με κατάληξη που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να δράσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ο ερχομός καινούργιου προσώπου στη ζωή σας θα σας ανοίξει νέα ερωτικά ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, ξεκαθαρίστε τι θέλετε, τα γεγονότα θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη, περάστε σε εκδηλώσεις και συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βγει σε καλό.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς που θέλετε να διαγράψετε τα παλιά αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, θα σας εκπλήξουν τα αποκαλυπτικά του λόγια. Πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε απελευθερωμένα, δε θα σταθείτε σε αναστολές ή συναισθηματικούς φραγμούς. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας, εκδηλώστε την έλξη σας, η κατάληξη θα είναι θετική.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, δυνατή επιρροή θα έχει επάνω σας η όψη της ημέρας, θα νιώσετε την ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία. Ίσως να κρατήσετε απόλυτη στάση στο ταίρι σας, προσοχή να μην φέρετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Η ισχυρή σας θέληση να κυριαρχήσετε θα σας οδηγήσει σε αποφασιστικές πράξεις που καλό θα είναι να είναι ελεγχόμενες. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να αφορά άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ριζοσπαστικές αλλαγές θα διεκδικήσετε, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στη σχέση σας. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις, θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Σήμερα τα γεγονότα θα ξυπνήσουν για τα καλά τις αισθήσεις σας ωστόσο προσοχή στην ανεξέλεγκτη παρόρμηση, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύς, θα έχετε τον δυναμισμό και την διάθεση να διεκδικήσετε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει την ερωτική σας ζωή. Θα σας εξουσιάσει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στο κατεστημένο της σχέσης σας, δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, σήμερα  θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Με Αποφασιστικό τρόπο θα πλησιάσετε και θα ανοιχτείτε σε πρόσωπο που από καιρό έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments