Αθλητισμός

Γκάφα Λαπόρτα: Μπέρδεψε το Μέσι με τον Πέδρι

Γκάφα Λαπόρτα: Μπέρδεψε το Μέσι με τον Πέδρι
Γκάφα Λαπόρτα: Από ότι φαίνεται, ο Μέσι λείπει από την Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο της να τον μπερδεύει με τον Πέδρι.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα εδώ και περίπου δύο μήνες. Κανείς όμως δεν μπορεί να συνηθίσει τον Αργεντινό επιθετικό να μην φοράει την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα ο Λαπόρτα πρόσφατα έκανε και μία μεγάλη γκάφα.

Πιο συγκεκριμένα, αν και το θέμα στο Καμπ Νου ήταν ο Πέδρι και η επισημοποίηση της ανανέωσης του έως το 2026, με ρήτρα αποδέσμευσης στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Όμως ο πρόεδρος της ομάδας Ζουάν Λαπόρτα είχε το μυαλό του αλλού και συγκεκριμένα στον Λέο Μέσι. Μέσι

Πως έγινε η γκάφα

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την ανανέωση του Πέδρι, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» είπε το όνομα του Αργεντινού αντί για αυτό του Ισπανού.

Ο ίδιος ωστόσο προχώρησε και κάλυψε την γκάφα του με γέλια

Δείτε το βίντεο με την γκάφα

Λαπόρτα: Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα ήθελε να μείνει δωρεάν

«Υπήρχε ένα πρόβλημα σχετιζόμενο με το οικονομικό fair play κι ως εκ τούτου δεν είχαμε περιθώριο διαπραγμάτευσης: οποιαδήποτε επένδυση στον Λέο Μέσι θα έθετε σε κίνδυνο το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Πρώτα έρχεται ο σύλλογος, ο οποίος βρίσκεται πάνω από τον Μέσι και τους προέδρους. Δεν είμαι θυμωμένος μαζί του, αλλά υπήρξε μια στιγμή που απογοητευτήκαμε και οι δύο».

Τάδε έφη Ζοάν Λαπόρτα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε μια μακροσκελή συνέντευξη στο RAC1, στην οποία αναφέρθηκε αρκετά στο οδυνηρό αντίο του Μέσι το περασμένο καλοκαίρι στον καταλανικό σύλλογο, όπου εξελίχθηκε στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

«Ήθελε να μείνει εκεί που μεγάλωσε, αλλά ξέρω επίσης ότι δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση και πως είχε προσφορές. Ήξερε ότι, αν δεν έμενε, θα πήγαινε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήλπιζα ως την τελευταία στιγμή ότι θα ήθελε να μείνει μαζί μας δωρεάν. Θα μου άρεσε και θα με έπειθε».

«Η La Liga θα το είχε αποδεχτεί, αλλά δεν μπορούμε να το ζητήσουμε από έναν παίκτη του επιπέδου του», κατέληξε ο Λαπόρτα. «Το ήλπιζα γιατί τον ξέρω, βοήθησα πολύ την οικογένειά του. Ήξερε ότι όταν η οικονομική κατάσταση στο σύλλογο βελτιωνόταν, θα ήταν αμοιβαία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments