Ελλάδα

Τρίκαλα: Πέθανε 29χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί

Τρίκαλα: Πέθανε 29χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί
Τρίκαλα: Θλίψη για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο κορωνοϊός αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος για το παλικάρι.

Νεκρός από κορωνοιό ένας 29χρονος νεαρός από τα Τρίκαλα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Τρικάλων, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί πάρα πολύ η κατάσταση της υγείας του. Την είδηση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου με μια φορτισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Το μήνυμα του δημάρχου Τρικκαίων

Με μια συγκινητική ανάρτηση και με λέξεις σκληρές, που δε χρησιμοποιεί συνήθως και ειδικά στο δημόσιο λόγο, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποχαιρετά τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη, που κατέληξε χθες το πρωί στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων, με τον οποίο μάλιστα είχε ιδιαίτερη σχέση, καθώς ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του το 2014.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου με μια ανάρτηση-γροθιά στο στομάχι, απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού, καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές.

«Όχι και στα 29 ρε γαμώτο….

Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί. Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα. Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;»

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments