Πως Να

Πως να καθαρίσετε το τηλέφωνο του ντους

Πως να καθαρίσετε το τηλέφωνο του ντους
Ντους: Σας αποκαλύπτουμε τρεις απλούς και πάνω από όλα πρακτικούς τρόπους για να καθαρίσετε μόνοι σας το τηλέφωνο του ντους.

Το μπάνιο είναι ένας χώρος του σπιτιού στον οποίο συσσωρεύονται κάθε είδους μικρόβια. Ένα από τα σημεία που αυτή η κατάσταση είναι οξυμένη, είναι και το τηλέφωνο του ντους. Για αυτό λοιπόν πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε για την καθαριότητα του.

Ντους: Δείτε παρακάτω στο κείμενο που ακολουθεί τρεις απλούς τρόπους για το πως να καθαρίσετε αποτελεσματικά το τηλέφωνο του ντους.

Θαυματουργό ξύδι

Το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά για να καθαρίσετε αυτό το εξάρτημα είναι ξύδι, μια πλαστική σακούλα και μια οδοντόβουρτσα. Γεμίστε μια πλαστική σακούλα με λευκό ξύδι, τοποθετήστε το τηλέφωνο τους ντους μέσα στη σακούλα και στερεώστε το στο λαιμό του με ένα λάστιχο. Αφήστε το να μουλιάσει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε την πλαστική σακούλα από το ντους και ανοίξτε το ζεστό νερό προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα. Τέλος, με μια οδοντόβουρτσα τρίψτε όπου έχει μείνει κάποια βρωμιά και είναι ακόμη ορατή με το μάτι σας.

Ντους

Αναψυκτικό-έκπληξη

Η μαύρη σόδα όπως αποκαλούν την κόλα είναι μια εκπληκτικά αποτελεσματική λύση καθαρισμού. Αρχικά, θα ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως θα κάνατε με το ξύδι. Ρίξτε το αναψυκτικό σε μια σακούλα και τυλίξτε τη γύρω από το ντους με ένα λαστιχάκι. Αφήστε το να μουλιάσει για περίπου 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με ένα υγρό πανί. Στη συνέχεια με ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις αφαιρέστε τυχόν ίχνη του ζαχαρούχου. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το ντους και αφήστε το να τρέξει για αρκετά λεπτά.

Do it yourself

Αν δεν σας ενθουσίασε κανένας από τους δύο προηγούμενους τρόπους, μπορείτε να ακολουθήσετε την τρίτη μέθοδο, που είναι να φτιάξετε δικό σας καθαριστικό. Πως θα γίνει αυτό;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments