Αθλητισμός

Champions League: Νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν – Πικρή ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Champions League: Νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν – Πικρή ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκη της Πόρτο, του Άγιαξ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη σήμερα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέτυχε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας. Από την άλλη, τρεις πόντους πήρε και η Μάντσεστερ Σίτι νικώντας την Μπρυζ.

Πολλά και διάφορα ήταν τα στιγμιότυπα της σημερινής αγωνιστικής με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώνουν την αγωνιστική ισόπαλες με την αντίπαλο τους. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει με ευκολία τη Σαχτάρ. 

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία 2-2

Το ματς ξεκίνησε με τους Παριζιάνους να σκοράρουν στο ένατο λεπτό. Αντεπίθεση των Παριζιάνων με τον Εμπαπέ, ο οποίος πλασάρει για το 1-0. Στο 28′ αντεπίθεση των Γερμανών, η μπάλα αριστερά στον Ανχελίνιο, που βγάζει συρτή μπαλιά στην απέναντι πλευρά και ο Σίλβα πλασάρει από κοντά για το 1-1.

Στο 57′ σέντρα από αριστερά, ο Μουκιέλ στην πλάτη της άμυνας της Παρί κάνει το 2-1 ανενόχλητος. Στο 67′ γύρισμα προς τα πίσω το οποίο κλέβει ο Εμπαπέ, βγάζει στον Μέσι, το αρχικό σουτ καταλήγει στο δοκάρι, αλλά παίρνει το ριμπάουντ για το 2-2.

Στο 74′ ο Σικαμάν ανατρέπει τον Μέσι στην περιοχή, με τον Αργεντινό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με Πανένκα να κάνει το 3-2.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ 2-3

Στο 8′ με απίθανη ενέργεια του Σαλάχ που αποφεύγει τέσσερις αντιπάλους με κίνηση παράλληλα με τη μεγάλη περιοχή, κάνει το σουτ όμως ο Μίλνερ βάζει το πόδι και αλλάζει την κατεύθυνση, με τον Όμπλακ να ξεγελιέται.

Δεν άργησε να μπει το δεύτερο γκολ όταν στο 13′ διώξιμο από την περιοχή της Ατλέτικο, όμως ο Κεϊτά καραδοκεί και με απίθανο εναέριο βολέ κάνει το 2-0. Σουτ του Κόκε από το όριο της μεγάλης περιοχής της Λίβερπουλ σε αναμπουμπούλα, ο Γκριεζμάν βάζει έξυπνα το πόδι του και αλλάζει την τροχιά, ο Λεμάρ ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έγινε το σουτ, αλλά την αποφεύγει και ύστερα από εξέταση της φάσης, αποφασίζεται ότι το γκολ μετράει.

Στο 34′, ατομική ενέργεια του Φέλιξ ανάμεσα σε ένα σωρό αμυνομένους, δίνει στον Γκριεζμάν που περνάει σαν σταματημένο τον Φαν Ντάικ και πλασάρει για το 2-2. Τέλος, στο 78′ ο Ερμόσο ανατρέπει τον Ζότα και ο Σαλάχ κάνει το 3-2 με πέναλτι

Πόρτο – Μίλαν 1-0

Το μοναδικό γκολ του αγώνα μπήκε στο 67′ με συρτό σουτ του Ντίας έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα, αν και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ που δεν καταλογίστηκε

Άγιαξ – Ντόρτμουντ 4-0

Στο 11′ εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς από δεξιά, ο Ρόις ακουμπά με το κεφάλι την μπάλα, τη στέλνει άθελά του προς τα πίσω και σημειώνει αυτογκόλ. Στο 25′ υπέροχο σουτ του Μπλιντ με το εξωτερικό έξω από την περιοχή, δοκάρι και δίχτυα.

Στο 57′ ο Άντονι με πλασέ από δεξιά και εντός περιοχής στέλνει την μπάλα στην απέναντι πλευρά της εστίας. Στο 72′ σέντρα του Μπλιντ από αριστερά, ο Αλέρ πιάνει την κεφαλιά για το 4-0

Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5

Στο 37′ στην κόντρα η Ρεάλ, βαθιά μπαλιά για τον Μπενζεμά, ο Κριβτσόβ κάνει τάκλιν για να κόψει την πάσα, όμως η μπάλα παίρνει περίεργα φάλτσα, κρεμάει τον τερματοφύλακά του και καταλήγει στα δίχτυα. Στο 51′ ο Μόντριτς βγάζει τετ α τετ τον Βινίσιους με υπέροχη κάθετη κι ο Βραζιλιάνος σκοράρει.

Στο 56′ Εκπληκτική ενέργεια του Βραζιλιάνου, αποφεύγει δύο αντιπάλους με αλλεπάλληλες ντρίμπλες και από κοντά σουτάρει στην κλειστή γωνία για το 3-0. Στο 65′ ο Βινίσιους αυτήν τη φορά έγινε δημιουργός και από αριστερά έδωσε ασίστ στον Ροντρίγκο για το 4-0.

Και στο τέλος στο 92′ ήρθε η σειρά και του Μπενζεμά να σκοράρει, από το ύψος του πέναλτι για το 5-0

https://www.youtube.com/watch?v=p27LOOBPfr8

Ίντερ – Σέριφ 3-1

Η Ίντερ πίεσε, έχασε ορισμένες ευκαιρίες και τελικά βρήκε ένα υπέροχο γκολ με τον Τζέκο. Η Σέριφ απείλησε μία φορά με τον Κολοβό, αλλά το σουτ του από καλή θέση μπλοκαρίστηκε. Στο 34′ Κόρνερ από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Τζέκο έπειτα από μία κεφαλιά και με πανέμορφο πλασέ χωρίς η μπάλα να σκάσει τη στέλνει στο παραθυράκι.

Στο 52′ η Σέριφ έβαλε γκολ με τον Τιλ που  εκτέλεσε ένα απίθανο φάουλ από μακρινή απόσταση και νίκησε τον Χαντάνοβιτς. Στο 58′ Τζέκο βγάζει στον Βιδάλ που κάνει κίνηση στην περιοχή κι ο Χιλιανός από κοντά κάνει το 2-1.

Στο 67′ ο Ντάμφιρς με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Ντε Φράι, που με κίνηση επιθετικού σουτάρει για το 3-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments