Lifestyle

Η ανακοίνωση ΑΝΤ1 για Ρουκ Ζουκ, ΠΑΟΚ και Βουλγαρία

Η ανακοίνωση ΑΝΤ1 για Ρουκ Ζουκ, ΠΑΟΚ και Βουλγαρία
Η ανακοίνωση ΑΝΤ1 για το περιστατικό με παίκτη του Ρουκ Ζουκ που αναφέρθηκε σε ΠΑΟΚ και Βουλγαρία.

Μετά το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 και του ζητούσε εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» από παίκτη του Ρουκ Ζουκ, ο σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μεταδόθηκε από πολύ σοβαρό λάθος.

Ανακοίνωση ΑΝΤ1

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Το εξώδικο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου προς τον ΑΝΤ1 απαιτεί από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

Τι συνέβη

Πιο συγκεκριμένα κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments