Ελλάδα

Αιγάλεω: Η αστυνομία αναζητά τον γιο της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή

Αιγάλεω: Η αστυνομία αναζητά τον γιο της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή
Αιγάλεω: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του 20χρονου γιού της 55χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη.

Η υπόθεση της άγριας δολοφονημένης γυναίκας στο Αιγάλεω, σοκάρει το πανελλήνιο. Η άτυχη 55χρονη βρέθηκε κατακρουργημένη σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βεροίας. Το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος και οι αστυνομικοί και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου. Αυτό που ψάχνουν είναι ποιος ήταν ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στο σώμα της γυναίκας για να της πάρει τη ζωή και ποια ήταν τα κίνητρα του.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του 20χρονου γιού της 55χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη, μέσα στο σπίτι της, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο γιό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος που αναζητείται ενδεχομένως παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Η αστυνομία αναζητά τον 19χρονο γιο της ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε προβεί σε ποινικά αδικήματα στο παρελθόν.

Επίθεση αγνώστων σε καφετέρια στου Ζωγράφου – Τραυματίστηκε φοιτητής

Σε άλλα νέα, άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα σε καφετέρια στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου βρίσκονταν Κύπριοι φοιτητές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών από φωτοβολίδα και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τη μία, άγνωστοι εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στην καφετέρια, επί της οδού Ούλοφ Πάλμε και άρχισαν να πετούν πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία. Αμέσως μετά κάποιος από τους δράστες έριξε φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Κύπριος φοιτητής, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σημειώνεται, ότι μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Η ΕΛΑΣ αναζητεί τους δράστες της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments