Πολιτική

Δένδιας: Η Ελλάδα είναι παρούσα και πάλι στη Λιβύη

Δένδιας: Η Ελλάδα είναι παρούσα και πάλι στη Λιβύη
Δένδιας: Η ελληνική σημαία στους δρόμους της Λιβύης.

«Η Ελλάδα είναι παρούσα και πάλι στη Λιβύη», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter, από την Τρίπολη όπου βρίσκεται, με αφορμή τη συμμετοχή του στην υπουργική σύνοδο «Πρωτοβουλία για Σταθερότητα στη Λιβύη» («Libya Stabilization Initiative»).

«Ελληνική σημαία στους δρόμους της Τρίπολης, όπου θα συμμετάσχω σε λίγο στην Υπουργική Σύνοδο “Πρωτοβουλία για Σταθερότητα στη Λιβύη” (“Libya Stabilization Initiative”). Η Ελλάδα είναι παρούσα και πάλι στη Λιβύη», αναφέρει. Ο κ. Δένδιας είναι προσκεκλημένος από τη Λίβυα ομόλογό του, Νάιλα ελ Μάνγκους (Najla El Mangoush), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η εν λόγω σύνοδος είναι λιβυκή πρωτοβουλία και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν, κυρίως, γειτονικές προς τη Λιβύη χώρες, καθΗ σύνοδος αναμένεται να επικεντρωθεί σε δύο βασικούς τομείς: Στην ασφάλεια και την οικονομία/ανάπτυξη.ώς και οι χώρες που συμμετέχουν στη Διαδικασία του Βερολίνου.

Δένδιας: Η συνάντηση με Σούκρι στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου στη Λιβύη

Εγκάρδια συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της Διεθνούς Συνόδου «Πρωτοβουλία για τη Σταθερότητα στη Λιβύη» («Libya Stabilization Initiative»), σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Δένδιας

Δένδιας: Οι αυριανές συναντήσεις του υπουργού

Συνάντηση με τους προέδρους των κοινοβουλίων του Ισραήλ, Mickey Levy (ώρα 9:00), και της Γεωργίας Kakha Kuchava (ώρα 9:45) θα πραγματοποιήσει αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι εν λόγω αξιωματούχοι βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στη Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων των Kρατών-Μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης που διοργανώνεται από κοινού από τη Βουλή των Ελλήνων και την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (Αθήνα, 21-22 Οκτωβρίου).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments