Ελλάδα

Νανά Παλαιτσάκη: Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

Νανά Παλαιτσάκη: Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό
Νανά Παλαιτσάκη: Η ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H Νανά Παλαιτσάκη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η γνωστή δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ενώ είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις, νόσησε, παρουσιάζοντας βέβαια, πολύ ελαφρά συμπτώματα.

Νανά Παλαιτσάκη: Ολόκληρη η ανάρτησή της

«Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμμία σημασία. Πήγα λοιπόν να κάνω rapid και βγήκε θετικό!

Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τ’ αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. Να προσέχετε πάρα πολύ. Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις . ( Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook.

Νανά Παλαιτσάκη: Λίγα λόγια για αυτή

Η Νανά Παλαιτσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίδαξε Κοινωνιολογία και Δίκαιο της Θάλασσας στη σχολή του Πολεμικού Ναυτικού και κατέθεσε υποψηφιότητα διδακτορικής διατριβής στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρη Τσάτσο. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – παρουσιάστρια – ρεπόρτερ και παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία 22 χρόνια.

Συνεργάστηκε ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων με τα μεγαλύτερα κανάλια – ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, STAR, ΝΕΤ (κρατική τηλεόραση). Εκπαιδεύτηκε στο post production και στην παρουσίαση στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (στο CNN το 1990, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, στο BBC το 1993, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, και στο ΙΤΝ το 2005). Νανά Παλαιτσάκη

Μετέδωσε live μεγάλα γεγονότα, όπως τον πόλεμο στον Περσικό, τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, την κρίση των Ιμίων, έκανε συνεντεύξεις με περισσότερες από 500 προσωπικότητες και διαμορφωτές κοινής γνώμης, συνεργάστηκε με την πολυεθνική εταιρεία Leo Burnet στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, κάλυψε μεγάλα μουσικά γεγονότα, συναυλίες και διεθνή show μόδας στο εξωτερικό, δίδαξε σε δημοσιογραφικές σχολές και βρέθηκε για περισσότερες από 60.000 ώρες στον «αέρα» των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments