Lifestyle

Adele: Έχει σε πίνακά της τσίχλα της Celine Dion

Adele: Έχει σε πίνακά της τσίχλα της Celine Dion
Adele: Τρελό fangirling. Είναι από τις πιο φανατικές θαυμάστριες της Celine Dion

Απίστευτο fangirlin από την Adele που έχει δείξει με κάθε ευκαιρία τον θαυμασμό της προς την καταξιωμένη σταρ του τραγουδιού, παγκοσμίως, Celine Dion. Some gum like you θα μπορούσε να έλεγε το γνωστό τραγούδι της Adele η οποία μίλησε στο Youtube κανάλι της Vogue, ενώ φιγουράρει στο εξώφυλλο της αμερικάνικης και βρετανικής έκδοσης του περιοδικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η Adele αγαπά τη Celine Dion τόσο πολύ, που έχει στην κατοχή της ένα κομμάτι από την τσίχλα που είχε μασήσει η  Καναδή σούπερ σταρ.

Κατά τη διάρκεια του νέο vlog της Vogue στο YouTube η Αγγλίδα ερμηνεύτρια απαντά στην κάμερα σε 73 ερωτήσεις για τη ζωή της, ξεναγώντας μας στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Σε μια εξ αυτών εξομολογήθηκε πώς έγινε το περιστατικό με την τσίχλα.

Σε σε ένα καραόκε πάρτι του φίλου της James Corden, το Carpool Karaoke, στο οποίο φυσικά έχει συμμετάσχει κι αυτή, εκείνος, γνωρίζοντας πόσο λατρεύει η Adele τη Celin, ζήτησε από την Dion, τη βραδιά που είχε πάρει μέρος στο γνωστό event του, να φτύσει την τσίχλα της σε ένα κομμάτι χαρτί. Μετά αυτός την κορνίζαρε και τη χάρη στην Adele που έβαλε αυτό το ξεχωριστό δώρο σε περίοπτη θέση στο σπίτι της. Όλα αυτά έγιναν τον Μάιο του 2019!

Όπως δηλώνει «αυτό είναι από τις πιο υπερήφανες αποκτήσεις μου», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το My Heart Will Go On της Dion είναι το κομμάτι που έχει τραγουδήσει και διασκευάσει περισσότερό απ’ όλα στην καριέρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments