Video

Σοκαριστικό βίντεο: ΜΑΤ σπάνε βιτρίνα καταστήματος

Σοκαριστικό βίντεο: ΜΑΤ σπάνε βιτρίνα καταστήματος
Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρες των ΜΑΤ σπάνε περιουσίες πολιτών και τραυματίζουν πωλητές.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες (26/10) βίντεο στο οποίο άνδρας των ΜΑΤ φαίνεται να σπάει βιτρίνα καταστήματος, στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα Προπύλαια ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA στα πανεπιστήμια, όπου σημειώθηκαν επεισόδια σε Εξάρχεια, ΑΣΣΟΕ, Πατησίων,  ρίψη χημικών και προσαγωγές.

Οι άνδρες της αστυνομίας ξεκίνησαν ένα άγριο ντελίριο ξυλοδαρμών σε πιτσιρικάδες φοιτητές, ενώ κατέστρεψαν και προώσεις καταστημάτων. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί και προκαλεί οργή στον κόσμο, μια ομάδα των ΜΑΤ κυνηγάει χτυπημένα, μικρά κορίτσια που έσπευσαν να σώσουν τη ζωή τους σε ένα κατάστημα. Οι άνδρες των ΜΑΤ συνέχισαν την επίθεση και μάλιστα ένας εξ αυτών έσπασε τη βιτρίνα του καταστήματος, δηλαδή την περιουσία κάποιου μικροεπιχειρηματία, τραυματίζοντας τα κορίτσια, που γέμισαν αίματα από τα θραύσματα.

Όλα αυτά λίγο μετά τη δολοφονία 18χρονου Ρομ στο Πέραμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο που διαδήλωσε ενάντια στην αστυνομική βία και δολοφονίες, όπως έγραφαν τα πανό και έλεγαν στα συνθήματά τους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο άνδρας των ΜΑΤ, απαντάει σε ερώτηση, λέγοντας πως είναι «τρελός και να βγουν όλοι έξω γρήγορα».

Προσοχή σκληρές εικόνες.

Στη συνέχεια ξυλοκόπησαν έναν οδηγό μηχανής μικρού κυβισμού που πέρναγε από το σημείο. Οι πολίτες που έτυχε να βρεθούν μπροστά στο βίαιο περιστατικό φώναζαν προς τους αστυνομικούς αποκαλώντας τους «αλήτες, δολοφόνους» κι άλλες εκφράσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments