Ειδήσεις

Σε ξένα χέρια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου

Σε ξένα χέρια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου
Σε ξένα χέρια: Η οικογένεια Φεγκούδη στο επεισόδιο της σειράς σε ξένα χέρια ετοιμάζεται για το δείπνο στου Πιπερόπουλου.

Η οικογένεια Φεγκούδη στο επεισόδιο της σειράς σε ξένα χέρια ετοιμάζεται για το δείπνο στου Πιπερόπουλου. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για τη βραδιά που ακολουθεί και θέλει να «ρίξει» τον Μάνο. Η Πελαγία λέει την αλήθεια στο Χρύσανθο για τη Μάρω κι ο Φλοριάν με τον Ταρζάν ετοιμάζουν… μπούκα στην οικία Φεγκούδη.

Πώς θ’ αντιδράσει η Μάρω όταν ο Χρύσανθος την απειλήσει ότι θα φύγει απ’ το σπίτι; Πώς θα επηρεάσει το δείπνο στου Πιπερόπουλου η είδηση ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του Φεγκούδη;

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Χρύσανθος φεύγει οριστικά από το σπίτι του ενώ η οικογένεια Φεγκούδη μετράει τις απώλειες από την ληστεία που δέχτηκε. Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να πει τον πόνο του για την Σούλα στη Μάρω με απρόβλεπτες συνέπειες και ο Φλοριάν οδηγείται στο τμήμα κατηγορούμενος ότι έκλεψε αμύθητους θησαυρούς. Ο Φεγκούδης συμφωνεί με τη Μαριτίνα να γίνει ο γάμος σήμερα κιόλας και η Τόνια μαθαίνει ότι ο διαρρήκτης που μπήκε στο σπίτι του Μάνου είναι ο Φλοριάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments