Lifestyle

Justin Bieber – Hailey: Η απόφασή τους να κάνουν παιδί

Justin Bieber – Hailey: Η απόφασή τους να κάνουν παιδί
Justin Bieber: Η Hailey δήλωσε πως αποφάσισε να μείνει αφοσιωμένη στον σύντροφό της χωρίς να τη νοιάζει το αποτέλεσμα.

Η Hailey Bieber παραμένει αφοσιωμένη στον σύζυγό της, Justin Bieber, οποίος βάζει ξανά τέλος στις φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι μίλησε με ειλικρίνεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του γάμου του στο podcast «In Good Faith With Chelsea & Judah Smith», ιδιαίτερα για την απόφαση της Hailey να υποστηρίξει τον Justin καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του από ένα συναισθηματικό τραύμα.

«Ευτυχώς, η Hailey με δέχτηκε όπως ήμουν», είπε ο ποπ σταρ. «Ακόμα και όταν παντρευτήκαμε, υπήρχε ακόμα πολλή ζημιά και πόνος που έπρεπε ακόμα να αντιμετωπίσω, αλλά έχετε δει την καρδιά μου μέσα από όλα αυτά».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι μόλις ξαναβρέθηκαν τον 2018, μετά τον χωρισμό το 2016, εκείνος ήταν ακόμα πιο σίγουρος και αποφασισμένος να είναι μοιραστεί τη ζωή του μαζί της.

«Ήμουν σε αυτό. Πήρα μια απόφαση», είπε. «Ξέρω ότι αγαπώ αυτό το άτομο για πολύ καιρό και τώρα δεν θα ήταν η ώρα να την εγκαταλείψω. Απλώς δεν θα του έκανα κάτι τέτοιο. Φανταστείτε να εγκαταλείψω κάποιον στη μέση της χειρότερης φάσης του. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Οπότε θα το ξεχώριζα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα είχε».

Οι δυο τους έχουν επίσης παρόμοια όνειρα όταν πρόκειται για το μέλλον.

«Πάντα κάναμε τόσες πολλές συζητήσεις για το “Ποιοι ήταν οι στόχοι μας; Πού θέλαμε να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη ηλικία;» δήλωσε η Hailey. «Πάντα λέγαμε ότι θέλουμε να παντρευτούμε και να είμαστε νέοι, να έχουμε μια νεαρή οικογένεια και να κάνουμε μικροί παιδιά».

Και αν ο Justin πάρει το δρόμο του, ίσως το ζευγάρι προσπαθεί αυτή τη στιγμή για μωρό. Στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, Justin Bieber: Our World, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο, είπε ότι ήθελε ένα μωρό με τη γυναίκα του μέχρι το τέλος ενός έτους.

«Η πρόθεσή μου για το 2021 είναι να συνεχίσω να βάζω στόχους και να διασκεδάζω ενώ τους κάνω», είπε ο σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, το οποίο ακολουθεί τη συναυλία του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020. «Να είστε σίγουροι ότι έχω βάλει την οικογένειά μου πρώτα. Και, ελπίζω, να σβήσουμε ένα μικρό ψήγμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments