Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: «Πράσινο φως» για να ταξιδέψει ο Μέσι στην Αργεντινή

Παρί Σεν Ζερμέν: «Πράσινο φως» για να ταξιδέψει ο Μέσι στην Αργεντινή
Παρί Σεν Ζερμέν: Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έδωσε άδεια να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία.

«Πράσινο φως» έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στον Λιονέλ Μέσι, να ταξιδέψει στην Αργεντινή, για τις τελευταίες προκριματικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Ο Μέσι, που δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Λειψία στη Γερμανία (2-2) για την 4η αγωνιστική του Champions League, αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των Παριζιάνων το Σάββατο, πριν ταξιδέψει στην Αργεντινή για να παίξει με την εθνική του ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, έδωσε το «πράσινο φως» στον Αργεντινό να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία, αφού ανέλυσε την κατάστασή του και είδε ότι η ενόχληση στους μύες και στο γόνατο έχουν υποχωρήσει. Παρί Σεν Ζερμέν

Βέβαια το νέο ταξίδι του Μέσι, δε θα ικανοποιήσει τον Λεονάρντο, ο οποίος μετά τη νίκη (2-1) επί της Λιλ, για το πρωτάθλημα, είπε ότι ο Αργεντινός έχει περάσει περισσότερο χρόνο με την εθνική ομάδα παρά στον σύλλογό του: «Είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω. Σε αυτούς τους δύο μήνες ήταν περισσότερο στη χώρα του παρά στο Παρίσι. Στην τελευταία διεθνή διακοπή έπαιξε τρία παιχνίδια. Ταξιδεύει, επιστρέφει, ταξιδεύει, επιστρέφει και τώρα έχει μυϊκά προβλήματα», επεσήμανε.

Παρί Σεν Ζερμέν: Πήρε τη νίκη απέναντι στη Λειψία

Στο 8′ ο Αντρέ Σίλβα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ενκουνκού με κεφαλιά μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. O Νεϊμάρ έκανε μια εκπληκτική κάθετη μπαλιά στον Εμπαπέ, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Λειψίας από οριακή θέση και έδωσε την κάθετη μπαλιά στον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Επίσης στο 39′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μαρκίνιος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βαϊνάλντουμ με κοντινή κεφαλιά στη μικρή περιοχή, όντας αφύλαχτος έκανε το 2-1. Στο 93′ ο Σζομποσλάι σφράγισε την ισοπαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments