Lifestyle

Ντουέιν Τζόνσον: Δεν θα χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά όπλα στις ταινίες του

Ντουέιν Τζόνσον: Δεν θα χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά όπλα στις ταινίες του
Ντουέιν Τζόνσον: Η εταιρεία παραγωγής θα χρησιμοποιεί πλέον πλαστικά όπλα και τα ειδικά εφέ που θα χρειάζονται θα προστίθενται στη διαδικασία post-production.

Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το προσωνύμιο “The Rock”, δεσμεύτηκε χθες να μην χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά πυροβόλα όπλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις ταινίες του, μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς που πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς δε γνώριζε ότι είχε αληθινή σφαίρα το όπλο του.

Ο Τζόνσον δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας, με την τραγωδία αυτή να τον οδηγεί στο να επαναξιολογήσει τη χρήση των πυροβόλων όπλων στα γυρίσματα των ταινιών, που αναλαμβάνει η εταιρεία παραγωγής του Seven Bucks Productions, εξήγησε ο ίδιος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.

«Μια ζωή χάθηκε», δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός, ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Δεν μπορώ να μιλάω παρά μόνο για εμένα τον ίδιο, όμως μπορώ να σας πω, αδιαμφισβήτητα, ότι σε όλες τις ταινίες στις οποίες θα εργαστούμε με τη Seven Bucks Productions – δεν έχει σημασία αν θα είναι ταινία ή τηλεοπτική σειρά ή σε οτιδήποτε άλλο αναλάβουμε την παραγωγή, δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον καθόλου αληθινά όπλα», είπε ο The Rock.

Η εταιρεία παραγωγής θα χρησιμοποιεί πλέον πλαστικά όπλα και τα ειδικά εφέ που θα χρειάζονται θα προστίθενται στη διαδικασία post-production.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της ασύλληπτης τραγωδίας με τον γνωστό ηθοποιό Alec Baldwin. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία ο αμερικανός ηθοποιός Alec Baldwin «πυροβόλησε και σκότωσε χθες Πέμπτη, προφανώς από ατύχημα, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού».

Alec Baldwin: Το 42χρονο «ανερχόμενο αστέρι» που έφυγε άδοξα

«Η Χαλίνα Χάτσινς και ο Τζόελ Σόουζα «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα» της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix», διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών, διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Ο Τζόελ Σόουζα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, 48 ετών, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Alec Baldwin

Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς καταγόταν από την Ουκρανία και είχε μεγαλώσει σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer. Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία. svg%3E

«Είμαι τόσο λυπημένος που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments