Αθλητισμός

Superleague – Βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ

Superleague – Βαθμολογία: Πρώτη η ΑΕΚ
Superleague - Βαθμολογία: Γκέλα για την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και παράλληλα μεγάλη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό.

H ΑΕΚ προηγήθηκε στη Ριζούπολη νωρίς με την γκολάρα του Λιβάι Γκαρσία και φάνηκε πως θα έχει εύκολο έργο ώστε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου μόνη πρώτη στην κορυφή, χωρίς τον Ολυμπιακό. Τελικά ο Απόλλωνας είχε άλλη άποψη.

Σκληροτράχηλος, εκμεταλλεύτηκε εκ νέου τα πολλά λάθη στην άμυνα της Ένωσης και «γύρισε» το ματς καθώς προηγήθηκε με 2-1. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη βρήκε γκολ ισοφάρισης με την κεφαλιά του Αραούχο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει και τέρμα νίκης. Με τον βαθμό αυτό η ΑΕΚ «έπιασε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό, που όμως υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον Ιωνικό και με νίκη πάει στο +3 μια αγωνιστική πριν την μεταξύ τους κόντρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από έξι παιχνίδι που αγνοούσε την χαρά της νίκης, βρήκε τον δρόμο προς το τρίποντο με το εύκολο 3-0 επί του Παναιτωλικού. Το πέναλτι που… σήκωσε κουβέντα κι υπέδειξε μέσω VAR ο Τζήλος ξεκλείδωσε τους Ηπειρώτες να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον αποδεκατισμένο Παναιτωλικό που ηττήθηκε για 5η σερί αγωνιστική και έμεινε καθηλωμένος στα χαμηλά της βαθμολογίας. Από την άλλη με τη νίκη του αυτή ο «Αγιαξ» βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η… όρεξη άνοιξε.

Την ίδια ώρα, στο «Γεντί Κουλέ» με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο ΟΦΗ πήρε κι αυτός εύκολο τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο που συνεχίζει να παραπαίει. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια απέδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη μετά από εννιά αγωνιστικές.

Superleague – Βαθμολογία: Η αγωνιστική (8η)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθηνών 2-0 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2

Κυριακή 7 Νοεμβρίου Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (15.00μμ) Βόλος – Άρης (17.15μμ) Ολυμπιακός – Ιωνικός (19.30μμ) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.30μμ)

Superleague – Βαθμολογία: H Bαθμολογία σε 9 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20

2. A.E.K. 20

3. Π.Α.Ο.Κ. 16

4. ΒΟΛΟΣ 14

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 13

6. Ο.Φ.Η. 12

7. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11

8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 9

9. ΙΩΝΙΚΟΣ 9

10. ΑΡΗΣ 8

11. ΛΑΜΙΑ 6

12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 6

13. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5

14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments