Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Νέες προσλήψεις στο δήμο Αίγινας

Θέσεις εργασίας: Νέες προσλήψεις στο δήμο Αίγινας
Θέσεις εργασίας: Την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2021 για την κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Αίγινας.

Την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2021 για την κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Αίγινας.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων
  • ΔΕ Τεχνίτες Οδοποιίας
  • ΔΕ Βοηθών Ηλεκτρολόγων
  • ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 – 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για όλους τους υποψηφίους: 1. Αίτηση 2. Ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημοσίων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας. 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 4. Ο απαιτούμενος ανά ειδικότητα, τίτλος σπουδών σύμφωνα με τους ανωτέρω πίνακες καθώς επίσης και οποιοδήποτε δικαιολογητικό απαιτείται ανά κατηγορία και ειδικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αίγινας κατόπιν ραντεβού, στο πλαίσιο των υφιστάμενων μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του ιού Covid-19, και στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Αίγινας, Οινώνης 3, Αίγινα, ΤΚ 18010.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments