Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [06/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [06/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να εστιάσετε στις ουσιαστικές πράξεις και όχι στα ανούσια λόγια. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κάνετε, θα υπάρξει θερμό ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα κάπως πεισματική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα ελλοχεύει κίνδυνος ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας συγκατάβαση, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να απαλλαγείτε από ψυχαναγκαστικές σκέψεις ή επιλογές.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα ταράξει τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος ερωτικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας αντιδράσεις ή λοξοδρομήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Η μέρα θα φέρει ανοίγματα και νέες γνωριμίες μέσω social media. Καταφθάνει πρόταση που θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και γενικότερα την ερωτική σας πορεία.

 Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν διλλήματα ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.

Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν εσωτερική ένταση ίσως και κάποια συναισθηματικά μπερδέματα, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα τη συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας κατά συνέπεια και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να μην φορτώσετε τη σκέψη σας με ανυπόστατους προβληματισμούς, κρατήστε χαλαρή στάση.

 Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αστάθεια θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, δε αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ερωτικά. Η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής και απρόσμενης επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρχει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, θα παρασυρθείτε από πάθη, εντάσεις, δε θα λείψουν οι υπερβολές. Συμβουλή μου είναι να βάλετε τα αισθήματα σας σε τάξη, εστιάστε αποκλειστικά και μόνο στον ερωτισμό σας. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα αλλάξουν τις διαθέσεις σας. Αν δεχτείτε την μελλοντική πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνουν, θα ανανεωθεί για τα καλά η ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν διχασμοί και αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε, για την ώρα αποφύγετε θέματα που χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με δικές σας πράξεις θα φέρετε αναποδογυρίσματα, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να μπερδέψει το ταίρι σας. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε, από την πλευρά σας δε θα υπάρξει κανένα είδος αναστολής, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Πανέτοιμοι θα νιώσετε για ερωτικές εξορμήσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα ερωτική γνωριμία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μάλλον δε θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Σήμερα προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις ερωτικές σας στιγμές, αξιοποιήστε την θερμή πλευρά των καταστάσεων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις εξιδανικεύσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες καχυποψίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, ως προς το ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί και ξεκάθαροι.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να εμφανιστούν στην επιφάνεια παλιά σας ερωτικά απωθημένα, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κυνηγήσετε ερωτικούς πόθους που είχαν μείνει ανεκπλήρωτοι. Νέα πνοή θα διαπεράσει την καρδιά σας, με αυτοπεποίθηση θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Ένα ερωτικό πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αξιοποιήστε τις απρόοπτες, μελλοντικές συναντήσεις που θα προκύψουν, τα τυχαία συμβάντα θα κινηθούν υπέρ σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments