Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για μονίμους σε πέντε φορείς

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: “Τρέχουν” οι αιτήσεις για μονίμους σε πέντε φορείς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για μονίμους στην προκήρυξη 6Ε/2021 μέσω ΑΣΕΠ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για μονίμους στην προκήρυξη 6Ε/2021 μέσω ΑΣΕΠ. Αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε πέντε φορείς.

Ποιοι φορείς θα ενισχυθούν με νέο προσωπικό

  • Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ Ν.Π.Ι.Δ.-Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)
  • Συνήγορο του Πολίτη
  • Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών)
  • Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης)
ΑΣΕΠ

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Σοφία Χύτου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Σοφία Χύτου Αρχισυντάκτρια Πολιτικού Ρεπορτάζ
Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την επιμέλεια της πολιτικής ύλης, με καθημερινή παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων και της κυβερνητικής δραστηριότητας. Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με πολυετή εμπειρία σε τηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης. Διαθέτει εξειδίκευση στην πολιτική ανάλυση, τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου και τον συντονισμό δημοσιογραφικών ομάδων. Απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Δημοσιογραφίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.