Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η ζυγαριά δεν είναι ακόμα φίλη μου»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η ζυγαριά δεν είναι ακόμα φίλη μου»
Μπέσσυ Αργυράκη: «Θέλω πολύ λίγο για να είμαι μισό αιώνα στο τραγούδι».

H Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» για την πορεία της στο τραγούδι, την συμμετοχή της στο DWTS ενώ αναφέρθηκε και στην «κόντρα» μεταξύ του Πασχάλη και του Τόνυ Σφήνου.

Ο Αρτ την Παρασκευή το απόγευμα διέκοψε την πρόβα τζενεράλε της Μπέσσυς Αργυράκη, που ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της το βράδυ στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μπέσσυ Αργυράκη: «Θέλω πολύ λίγο για να είμαι μισό αιώνα στο τραγούδι»

«Κι αν έχω αναμνήσεις εγώ με αυτά που έχω ζήσει… Θέλω πολύ λίγο για να είμαι μισό αιώνα στο τραγούδι. Έχω ξεκινήσει από πιτσιρίκα στο τραγούδι», δήλωσε αρχικά και τόνισε σχετικά με DWTS ότι θέλει να φτάσει μέχρι όπου αντέξει ή την αντέξει το κοινό.

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η ζυγαριά δεν είναι ακόμα φίλη μου»

«Κορμί δεν είναι ακόμα αυτό, ούτε κορμί φιδίσιο είναι… Θέλω άλλα 10 κιλά να χάσω. Παλεύουμε χρόνια με τον σύζυγο να χάσω κιλά και τώρα χάρηκε, γιατί πάνω απ’ όλα σα γιατρός θέλει την υγεία μου. Η ζυγαριά δεν είναι ακόμα φίλη μου».

Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ του Πασχάλη και του Τόνυ Σφήνου. «Είναι και οι δύο φίλοι μου. Πιστεύω ότι ο Τόνυ Σφήνος δεν κοροϊδεύει την εποχή μας, το αντίθετο. Εκπαιδεύει τους νέους στα τραγούδια τα δικά μας και τους τα θυμίζει με δικό του τρόπο».

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν κάνει για τη Φάρμα και το Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments