Αθλητισμός

Φαν΄τ Σχιπ: «Να πάρουμε και τα δύο ματς»

Φαν΄τ Σχιπ: «Να πάρουμε και τα δύο ματς»
Φαν΄τ Σχιπ: Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων στα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στη Σίβασπορ και την ΑΕΚ.

Δηλώσεις για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ισπανία (11/11, 21:45 OPEN) και το Κόσοβο (14/11, 21:45 OPEN) στο Ολυμπιακό Στάδιο έκανε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε στον Τύπο υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική ομάδα πρέπει και θα επιδιώξει το «δύο στα δύο», ενώ διευκρίνισε ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών.

«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία», είπε ο Ολλανδός εκλέκτορας.

Και συμπλήρωσε: «Ωστόσο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με δυνατούς αντιπάλους, θα τα δώσουμε όλα! Και μετά την Ισπανία, με το Κόσοβο, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments