Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Έμαθε τις αντιπάλους που θα έχει στους τελικούς της WTA

Μαρία Σάκκαρη: Έμαθε τις αντιπάλους που θα έχει στους τελικούς της WTA
Μαρία Σάκκαρη: Έμαθε τις αντιπάλους που θα έχει στους τελικούς της WTA, που θα φιλοξενηθούν στην Γκουαδαλαχάρα την περίοδο 10 έως 17 Νοέμβρη.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της για τους τελικούς της WTA, που θα φιλοξενηθούν στην Γκουαδαλαχάρα την περίοδο 10 έως 17 Νοέμβρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες

Ο λόγος για την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2 στον κόσμο), την Ιγκα Σβιάτεκ (Νο 9) από την Πολωνία και την Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα (Νο 10)

Οι πρώτες δύο θέσεις στον όμιλο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας οδηγούν στην ημιτελική φάση του κορυφαίου τουρνουά. Η Ελληνίδα τενίστρια μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες κόντρα στην Σαμπαλένκα, έχει κάνει το 2/2 στο παρελθόν κόντρα στη Σβιάτεκ, ενώ θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της με αντίπαλο την Μπαντόσα.

Μαρία Σάκκαρη

Στον άλλο όμιλο, θ΄ αγωνισθούν οι Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία, Νο 3), Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία, Νο 4), Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Ισπανία, Νο 5) και Ανέτ Κονταβέϊτ (Εσθονία, Νο 8).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις πριν λίγες μέρες εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω αδιαθεσίας

Πρόωρο τέλος, είχε για την Μαρία Σάκκαρη, ο ημιτελικός του «Kremlin Cup», στην Μόσχα. Το «χρυσό κορίτσι» του ελληνικού τένις, που αντιμετώπιζε την Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, εγκατέλειψε το γήπεδο, καθώς αμέσως μετά το τέλος του πέμπτου γκέϊμ, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια φάνηκε… off από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μετά από πέντε γκέιμ (4-1) κάλεσε στο γήπεδο τη φυσιοθεραπεύτρια. Της έβαλαν οξύμετρο, της πήραν την πίεση και στη συνέχεια η 26χρονη τενίστρια αποφάσισε να αποσυρθεί.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Μαρία Σάκκαρη όχι απλώς παραμένει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά πραγματοποιεί και νέα ρεκόρ, καθώς αυτή τη φορά «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της λίστας, με 3.985 βαθμούς.

Η εντυπωσιακή ανοδική πορεία της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας συνεχίζεται και αυτό αποτυπώνεται στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο μεταξύ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπεσε πέντε θέσεις και είναι πλέον στην 190η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 369 βαθμούς, ενώ στο νούμερο 199 έπεσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (350 βαθμοί), υποχωρώντας μια θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στην κορυφή παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία. Μαρία Σάκκαρη

Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:

  • 1. Άσλεϊ Μπάρτι (Αυστραλία) 7.001 βαθμοί
  • 2. Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 6.150
  • 3. Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία) 4.708
  • 4. Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία) 4.695
  • 5. Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία) 4.425
  • 6. Μαρία Σάκκαρη (ΕΛΛΑΔΑ) 3.985
  • 7. Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.455
  • 8. Ανέτ Κονταβέιτ (Εσθονία) 3.416
  • 9. Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) 3.320
  • 10. Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 3.306

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments