Ελλάδα

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Το λάθος στην αφίσα που έγινε viral

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Το λάθος στην αφίσα που έγινε viral
Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Φυσικά, το εν λόγω ατόπημα, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου που το σχολίασαν αναλόγως.

Τα μάτια τους έτριβαν όσοι αντίκρισαν την αφίσα για τη διαδρομή του φετινού κλασικού Μαραθωνίου. Ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας για το 2021 θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου. Ωστόσο μια τελεία (αντί για ένα κόμμα) είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει αναστάτωση στο διαδίκτυο.

Η διαδρομή του κλασικού Μαραθωνίου για φέτος αναγράφει πως θα είναι… 42.195 χιλιόμετρα και όχι 42,195 χιλιόμετρα, όπως είναι η σωστή γραφή του αριθμητικά. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν όπως ήταν φυσικό την ευκαιρία για ευφάνταστα σχόλια.

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Μερικά από τα πιο ευφάνταστα tweets

Η επίσημη εφαρμογή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας επιστρέφει για την παρακολούθησή του, αλλά και για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Η ενιαία mobile εφαρμογή «Athens Marathon» αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του ΣΕΓΑΣ που διατίθεται δωρεάν μέσω Google Play και App Store. Όσοι επιλέξουν να την κατεβάσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (live tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet, ή και τον υπολογιστή τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να διατηρούν επαφή με τους συγγενείς η φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή της διαδρομής τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν στο αγωνιστικό διήμερο το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τους δρομείς που τους ενδιαφέρουν, όταν εκείνοι περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, καθώς και να βλέπουν τους προπορευόμενους δρομείς κάθε αγώνα σε live εξέλιξη.

Φυσικά όσοι τρέξουν στους Αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους και ακόλουθούς τους σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα (μεταξύ άλλων την πρόγνωση του καιρού και το χάρτη της διαδρομής). Τα στοιχεία της προσπάθειας τους θα είναι διαθέσιμα μετά το τέλος του αγώνα, έτσι ώστε να κρατήσουν «ζωντανή» την ανάμνηση της συμμετοχής σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός.

Μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα την εφαρμογή πατώντας εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments