Lifestyle

Josephine: Τι λέει για τον Mad Clip, τη βάπτισή της και τον νέο της έρωτα

Josephine: Τι λέει για τον Mad Clip, τη βάπτισή της και τον νέο της έρωτα
Josephine: «Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2night Show» την εντυπωσιακή και σούπερ σeξι, Josephine. Η γοητευτική τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για όλους και για όλα.

Με εμφανή τη συγκίνησή της η Josephine είπε για τον τράπερ Mad Clip, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, ότι «δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Το τραγούδι “Φήμη” που κάναμε μαζί είναι μια όμορφη ανάμνηση που έμεινε από αυτόν».

Josephine: Ο Mad Clip έλεγε “θα καταφέρω αυτό στη μουσική” και το έκανε

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter (Mad Clip) οτιδήποτε ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στη μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Josephine για τον Mad Clip.

Josephine: Δηλώνει ερωτευμένη

“Δεν μιλάω πια για τα προσωπικά μου. Δεν θέλω να συζητάω για να μην τα γρουσουζεύω. Όποτε έλεγα ότι είμαι με κάποιον, χώριζα. Πιστεύω ότι όταν το πολυσυζητάς ασχολείται πιο πολύ και ο κόσμος. Είμαι ερωτευμένη, είμαι πάρα πολύ καλά” είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Josephine: Η βάπτιση και το τραγούδι

H Josephine εξομολογήθηκε και το πότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι εξηγώντας ότι αυτό συνέβη το 2018 όταν και βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη με νονά τη γιαγιά της.<

Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Η Josephine που έχει γερμανική και λιβανέζικη καταγωγή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή πως ήταν αβάπτιστη γιατί οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει όταν ενηλικιωθεί τη θρησκεία που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments