Lifestyle

Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει

Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει
Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει αυτόν της κατάθλιψης που παραμονεύει και χτυπά χωρίς διακρίσεις.

Το σούπερ μόντελ Bella Hadid ανοίγει την καρδιά της δημοσίως αναρτώντας φωτογραφίες με δάκρυα στα μάτια και μιλώντας για την ψυχική υγεία. Σε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έχει 47 εκατομμύρια followers- η 25χρονη κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως δεν είναι μόνος αλλά έχει σύμμαχο την ίδια.

Η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, με αφορμή ένα βίντεο του Γουίλοου Σμιθ για το ζήτημα, είπε πως «τα λόγια του Γουίλοου με έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη».

Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει. Για τις νευρικές κρίσεις πανικού αλλά και την ψυχική και σωματική εξάντληση μίλησε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Bella Hadid

Πιο συγκεκριμένα λέει: «Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος. Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του».

Στη συνέχεια έδωσε και κάποιες συμβουλές που την έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια

«Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο».

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Bella Hadid που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της πως παθαίνει μπλακάουτ από το άγχος στα ντεφιλέ, είχε πει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία.

Η τελειότητα είναι μη διαχειρίσιμη. Και ανθρώπινη κατασκευασμένη έννοια. Η ομορφιά ωστόσο είναι πάντα ασφαλή και δεν σε προδίδει. Και η ειλικρίνεια απαιτεί δύναμη ψυχής. Η απογύμνωση της ψυχής απαιτεί σθένος. Η Μπέλα Χαντίντ στις φωτογραφίες είναι άβαφτη αχτένιστη καθόλου καλοντυμένη παρά μόνο ένας απλός καθημερινός άνθρωπος με συναισθήματα που καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της. Και ποτέ η πραγματικότητα δεν είναι ευγενική μαζί μας.

Είμαστε πολλοί περισσότεροι σε αυτό το καράβι. Που ενίοτε νιώθουμε χαμένοι κι αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος να προσπαθούμε. Και πολλοί που απλά προσπαθούμε να το κουκουλώσουμε και να μην αφήσουμε κανέναν να δει τον ραγισμένο μας ψυχισμό. Bella Hadid

Η Bella Hadid μιλά για τις ατέλειες της, τις ανασφάλειές της και την ανάγκη της να τις αγκαλιάσει θετικά και φυσιολογικά. Ξέρει ότι η ψυχική της υγεία δεν είναι γραμμική αφήγηση, έχει σκαμπανεβάσματα. Κι όσο κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε στο τρενάκι του τρόμου, υπάρχει φως στο τούνελ.

Και μπορούμε όλοι να σηκωθούμε ακόμη κι αν η θλίψη μας κρατά ακινητοποιημένους για μήνες. Ομολογεί ότι της πήρε αρκετό χρόνο να το συνειδητοποιήσει, με πολλούς νευρικούς κλονισμούς στην πορεία, ότι πρέπει να δουλεύει αρκετά σκληρά με τον εαυτό της, να περάσει χρόνο μαζί του για να μάθει τα τραύματά του, την ρουτίνα του, τι τον ικανοποιεί και με τι αισθάνεται δυσφορία. Έτσι έμαθε εκείνη τον εαυτό της.

Οι αγχώδεις διαταραχές είναι η πιο κοινή ψυχική ασθένεια στις ΗΠΑ. Και φυσικά η συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία αφήνει το τεράστιο αποτύπωμά της στην ψυχική μας υγεία. Μπορεί να μιλήσει ο καθένας μας για τα προνόμια των διασημοτήτων αλλά το γεγονός παραμένει. Μια τέτοια ανάρτηση αυξάνει την ευαισθητοποίησή μας απέναντι στην διαχείριση της κατάθλιψης. Κυρίως, αποστιγματίζει την ασθένεια. Και βλέπουμε ότι η ειλικρίνεια και η τρυφερότητα είναι τα μόνο όπλα να προστατέψουμε τους εαυτούς μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

18.10.2025 | 14:34

«Σοκ στο Μαξίμου: Η Κοβέσι Βάζει στο Μικροσκόπιο τον Μυλωνάκη!»

18.10.2025 | 14:29

Σοκ στην Κύπρο: Μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό

18.10.2025 | 14:23

«Πολιτικός Σεισμός με Καρυστιανού: 50% Αποδοχή και Σενάρια για Νέο Ρόλο!»

18.10.2025 | 14:17

«Τσίπρας Κινείται Καθαρά: Νέο Κόμμα Χωρίς Βαρίδια – Μάρτιος η Μεγάλη Αποκάλυψη»

18.10.2025 | 14:06

Η ΕΕ Απειλεί: Κράτη που Δεν Μεταρρυθμίζουν τις Συντάξεις Χάνουν τα Κονδύλια!

18.10.2025 | 13:56

Η Ιωάννα Τούνη φουντώνει τη φημολογία από το Λας Βέγκας: «Μην παντρευτεί...»

18.10.2025 | 13:43

Ελληνικός Τουρισμός: Ρεκόρ Επιβατικής Κίνησης με +4,5% στα Αεροδρόμια!

18.10.2025 | 13:36

Μητσοτάκης στα Μελίσσια: «Μείωση φόρων και στήριξη νοικοκυριών απέναντι στην ακρίβεια»

18.10.2025 | 13:56

Η Ιωάννα Τούνη φουντώνει τη φημολογία από το Λας Βέγκας: «Μην παντρευτεί...»

17.10.2025 | 19:35

Μυρτώ Αλικάκη: Είναι σοκαριστικό,εμφυσούμε την αγωνία της γήρανσης σε κορίτσια 25 χρονών, που κάνουν ήδη botox

17.10.2025 | 18:35

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωση-"βόμβα" από τον δικηγόρο του!

17.10.2025 | 13:37

Καινούργιου: Μιλά για την πίστη της και ένα προσωπικό θαύμα που θα αποκαλύψει σύντομα

17.10.2025 | 13:28

Νίνο: Ο έρωτας είναι μια ψυχολογική διαταραχή που περνάει μέσα σε 8-10 μήνες

16.10.2025 | 23:32

Βλοντάκης: Η κόρη του, Μαλένα, πήγε ως παίκτρια στο «Deal»

16.10.2025 | 23:08

Βλαδίμηρος Κυριακίδης με χιούμορ: Έκανα κοιλιά και μου λέει ο παραγωγός μας "περάστε κύριε Κωνσταντάρα"

16.10.2025 | 18:25

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαστε σίγουροι ότι την έχουν σκοτώσει – Κάποιο αόρατο χέρι μπλοκάρει την έρευνα»

18.10.2025 | 04:28

Τουρκία: Σχεδιάζει Αποστολή Οπλικών Συστημάτων στη Συρία για Υποστήριξη al-Sharaa

17.10.2025 | 22:00

Το Κρεμλίνο βλέπει τη Βουδαπέστη σαν τη νέα Γιάλτα: Ο Πούτιν παίζει γεωπολιτικά παιχνίδια με Τραμπ και ΕΕ

17.10.2025 | 16:04

Βρετανία: Επίσημα ένοχο το BBC για το ντοκιμαντέρ στη Γάζα με πρωταγωνιστή τον γιο υπουργού Χαμάς

17.10.2025 | 15:34

Τεράστια εθνική ήττα: Ο Μέρτς δίνει eurofighter στον Ερντογάν

17.10.2025 | 15:27

Ο Πούτιν «πάγωσε» τους tomahawk και επανέφερε τη Ρωσία στην Ευρώπη

17.10.2025 | 13:54

Bye Bye Tomahawk: Ο Τραμπ «παίζει» με τον Πούτιν στη Βουδαπέστη – Σοκ για την ΕΕ

17.10.2025 | 10:19

Τομαχόκ επαναφέρουν Τραμπ & Πούτιν στο τραπέζι — Σήμερα ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο

17.10.2025 | 10:07

Ερντογάν: Έτοιμος να στείλει στρατό στη Γάζα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωση-"βόμβα" από τον δικηγόρο του!

Αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο: Ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη αποχωρεί για λόγους δεοντολογίας

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωση-“βόμβα” από τον δικηγόρο του!

Καινούργιου: Μιλά για την πίστη της και ένα προσωπικό θαύμα που θα αποκαλύψει σύντομα

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια συγκινητική προσωπική εξομολόγηση

Καινούργιου: Μιλά για την πίστη της και ένα προσωπικό θαύμα που θα αποκαλύψει σύντομα

Νίνο: Ο έρωτας είναι μια ψυχολογική διαταραχή που περνάει μέσα σε 8-10 μήνες

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Νίνο

Νίνο: Ο έρωτας είναι μια ψυχολογική διαταραχή που περνάει μέσα σε 8-10 μήνες

Βλοντάκης: Η κόρη του, Μαλένα, πήγε ως παίκτρια στο «Deal»

«Παραλίγο κάποια στιγμή να παίξω σε σειρά μαζί με τον πατέρα μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων

Βλοντάκης: Η κόρη του, Μαλένα, πήγε ως παίκτρια στο «Deal»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης με χιούμορ: Έκανα κοιλιά και μου λέει ο παραγωγός μας "περάστε κύριε Κωνσταντάρα"

Με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια και το γνώριμο χιούμορ του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη ζωή, τη δουλειά και τη στάση του απέναντι στην επιτυχία, αποκαλύπτοντας μια πλευρά του εαυτού του που δεν βλέπουμε συχνά.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης με χιούμορ: Έκανα κοιλιά και μου λέει ο παραγωγός μας “περάστε κύριε Κωνσταντάρα”

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαστε σίγουροι ότι την έχουν σκοτώσει – Κάποιο αόρατο χέρι μπλοκάρει την έρευνα»

«O κύριος Γιαννόπουλος για ποιο λόγο αντιδρά στην έρευνα της αστυνομίας και λέει να κλείσει η υπόθεση;»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαστε σίγουροι ότι την έχουν σκοτώσει – Κάποιο αόρατο χέρι μπλοκάρει την έρευνα»

Οικονομάκου: «Βρήκαμε κουμπάρους!» – Η αποκάλυψη για τον γάμο και πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχουμε βρει κουμπάρους!» – Η αποκάλυψη για τον γάμο με τον Μπρούνο Τσερέλα και η επιθυμία της να κρατήσει τη στιγμή μακριά από τα φώτα

Οικονομάκου: «Βρήκαμε κουμπάρους!» – Η αποκάλυψη για τον γάμο και πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ιωάννα Μαλέσκου: Αιχμηρή απάντηση στις φήμες για την προσωπική της ζωή

Η παρουσιάστρια λέγεται ότι περνάει κρίση στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Αιχμηρή απάντηση στις φήμες για την προσωπική της ζωή