Lifestyle

Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει

Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει
Bella Hadid: Δακρυσμένη μιλάει για τον γολγοθά που αντιμετωπίζει αυτόν της κατάθλιψης που παραμονεύει και χτυπά χωρίς διακρίσεις.

Το σούπερ μόντελ Bella Hadid ανοίγει την καρδιά της δημοσίως αναρτώντας φωτογραφίες με δάκρυα στα μάτια και μιλώντας για την ψυχική υγεία. Σε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έχει 47 εκατομμύρια followers- η 25χρονη κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως δεν είναι μόνος αλλά έχει σύμμαχο την ίδια.

Η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, με αφορμή ένα βίντεο του Γουίλοου Σμιθ για το ζήτημα, είπε πως «τα λόγια του Γουίλοου με έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη».

Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει. Για τις νευρικές κρίσεις πανικού αλλά και την ψυχική και σωματική εξάντληση μίλησε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Bella Hadid

Πιο συγκεκριμένα λέει: «Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος. Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του».

Στη συνέχεια έδωσε και κάποιες συμβουλές που την έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια

«Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο».

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Bella Hadid που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της πως παθαίνει μπλακάουτ από το άγχος στα ντεφιλέ, είχε πει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία.

Η τελειότητα είναι μη διαχειρίσιμη. Και ανθρώπινη κατασκευασμένη έννοια. Η ομορφιά ωστόσο είναι πάντα ασφαλή και δεν σε προδίδει. Και η ειλικρίνεια απαιτεί δύναμη ψυχής. Η απογύμνωση της ψυχής απαιτεί σθένος. Η Μπέλα Χαντίντ στις φωτογραφίες είναι άβαφτη αχτένιστη καθόλου καλοντυμένη παρά μόνο ένας απλός καθημερινός άνθρωπος με συναισθήματα που καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της. Και ποτέ η πραγματικότητα δεν είναι ευγενική μαζί μας.

Είμαστε πολλοί περισσότεροι σε αυτό το καράβι. Που ενίοτε νιώθουμε χαμένοι κι αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος να προσπαθούμε. Και πολλοί που απλά προσπαθούμε να το κουκουλώσουμε και να μην αφήσουμε κανέναν να δει τον ραγισμένο μας ψυχισμό. Bella Hadid

Η Bella Hadid μιλά για τις ατέλειες της, τις ανασφάλειές της και την ανάγκη της να τις αγκαλιάσει θετικά και φυσιολογικά. Ξέρει ότι η ψυχική της υγεία δεν είναι γραμμική αφήγηση, έχει σκαμπανεβάσματα. Κι όσο κι αν πιστεύουμε ότι είμαστε στο τρενάκι του τρόμου, υπάρχει φως στο τούνελ.

Και μπορούμε όλοι να σηκωθούμε ακόμη κι αν η θλίψη μας κρατά ακινητοποιημένους για μήνες. Ομολογεί ότι της πήρε αρκετό χρόνο να το συνειδητοποιήσει, με πολλούς νευρικούς κλονισμούς στην πορεία, ότι πρέπει να δουλεύει αρκετά σκληρά με τον εαυτό της, να περάσει χρόνο μαζί του για να μάθει τα τραύματά του, την ρουτίνα του, τι τον ικανοποιεί και με τι αισθάνεται δυσφορία. Έτσι έμαθε εκείνη τον εαυτό της.

Οι αγχώδεις διαταραχές είναι η πιο κοινή ψυχική ασθένεια στις ΗΠΑ. Και φυσικά η συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία αφήνει το τεράστιο αποτύπωμά της στην ψυχική μας υγεία. Μπορεί να μιλήσει ο καθένας μας για τα προνόμια των διασημοτήτων αλλά το γεγονός παραμένει. Μια τέτοια ανάρτηση αυξάνει την ευαισθητοποίησή μας απέναντι στην διαχείριση της κατάθλιψης. Κυρίως, αποστιγματίζει την ασθένεια. Και βλέπουμε ότι η ειλικρίνεια και η τρυφερότητα είναι τα μόνο όπλα να προστατέψουμε τους εαυτούς μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

11.12.2025 | 16:45

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις

11.12.2025 | 16:28

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη Χριστοδουλίδη, στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

11.12.2025 | 15:56

Προειδοποιήσεις από Ρούτε: Η Ρωσία μας απειλεί με πόλεμο όμοιο με αυτόν που έζησαν οι παππούδες μας

11.12.2025 | 15:37

Οδηγός μηχανής παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια ελέγχου [vid]

11.12.2025 | 15:12

ΑΕΚ–Σαμσουνσπόρ: Πού θα δείτε live τη σημερινή αναμέτρηση για το Conference League

11.12.2025 | 15:06

Μαρινάκης προς αγρότες: Ο διάλογος έχει όρια – Δεν νοείται ασυδοσία ή ταλαιπωρία της κοινωνίας

11.12.2025 | 15:01

Ο Τραμπ θέλει Αμερικανό υποστράτηγο για να διοικεί τη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα, σύμφωνα με το Axios

11.12.2025 | 14:40

Νέα «πυρά» Κατσανιώτη για τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ – «Το κράτος των Αθηνών δεν καταλαβαίνει τους αγρότες»

11.12.2025 | 14:21

Μ. Θεοδωράκη: «Η φύση με έκανε asexual - Οι 6 στους 8 άντρες με χώρισαν» [vid]

10.12.2025 | 18:06

Νένα Χρονοπούλου: Η μάχη με το σάκχαρο, η απώλεια 40 κιλών και η νέα αρχή στη ζωή της

10.12.2025 | 17:51

Η Ιουλία Καλλιμάνη για τα «γαλλικά» στον θαμώνα: «Εκείνη τη μέρα είχα κάνει εξομολόγηση και με περιτριγύριζε ο “άλλος”»

10.12.2025 | 17:29

Σόκαρε ο Τσιμιτσέλης μετά την περιπέτεια της υγείας του: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

10.12.2025 | 11:40

Κατερίνα Λιόλιου: Πήγε στα μπλόκα των αγροτών και τους τραγούδησε [vid]

10.12.2025 | 10:43

Η Ιωάννα Τούνη «καρφώνει» τον Αλεξάνδρου: «Το παίζει καλός ενώ θα ’πρεπε να κρυφτεί μετά τις πράξεις του»

09.12.2025 | 21:24

Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελίδης έχασε 20.000€ το μοιραίο βράδυ – 17 χειρουργεία και ακόμη δέχομαι απειλές»

09.12.2025 | 18:06

Απρόοπτο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νόμιζε ότι την ακολουθούν άγνωστοι και τελικά ήταν αστυνομικοί

11.12.2025 | 11:49

Στρατηγικό Παιχνίδι Ζελένσκι: Πώς οι 90 Ημέρες Μπορούν να Σώσουν την Ουκρανία!

10.12.2025 | 23:07

Ο Νετανιάχου σε διπλό μέτωπο: Εκκαθαρίσεις στο Λικούντ και αμερικανικό παζάρι για Σίσι

10.12.2025 | 22:40

Τουρκικά σενάρια τρόμου: Ελλάδα και Κύπρος «παίζουν» ρόλο YPG σε πιθανό πόλεμο με Ισραήλ

10.12.2025 | 22:20

Φιντάν: «Δίκαιη μοιρασιά στο Αιγαίο» – Η Τουρκία θέλει καλή σχέση με την Ελλάδα

09.12.2025 | 21:39

Διάλογος με όρους: Η Αθήνα ξεκαθαρίζει για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα απέναντι στον Φιντάν

08.12.2025 | 20:11

Αγκυρα – Λιβύη: Ενίσχυση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου εντός 2026

08.12.2025 | 09:24

Ο Τραμπ «δείχνει» τον Ζελένσκι: Δεν είναι έτοιμος για ειρήνη – Η Μόσχα περιμένει, η Ευρώπη ανησυχεί

08.12.2025 | 04:33

Τι γυρεύει πραγματικά ο Ερντογάν στη Βενεζουέλα; Από “αδελφό” Μαντούρο μέχρι μήνυμα στις ΗΠΑ

Η Ιουλία Καλλιμάνη για τα «γαλλικά» στον θαμώνα: «Εκείνη τη μέρα είχα κάνει εξομολόγηση και με περιτριγύριζε ο “άλλος”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ιουλία Καλλιμάνη

Η Καλλιμάνη για τα «γαλλικά» στο θαμώνα: «Εκείνη τη μέρα είχα κάνει εξομολόγηση,με περιτριγύριζε ο “άλλος”»

Σόκαρε ο Τσιμιτσέλης μετά την περιπέτεια της υγείας του: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κολικό νεφρού

Σόκαρε ο Τσιμιτσέλης μετά την περιπέτεια της υγείας του: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

Κατερίνα Λιόλιου: Πήγε στα μπλόκα των αγροτών και τους τραγούδησε [vid]

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια είπε ακαπέλα το κομμάτι «Νοικιάστηκε» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία

Κατερίνα Λιόλιου: Πήγε στα μπλόκα των αγροτών και τους τραγούδησε [vid]

Η Ιωάννα Τούνη «καρφώνει» τον Αλεξάνδρου: «Το παίζει καλός ενώ θα ’πρεπε να κρυφτεί μετά τις πράξεις του»

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για όσα είπε ο Δημήτρης Αλέξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Ιωάννα Τούνη «καρφώνει» τον Αλεξάνδρου: «Το παίζει καλός ενώ θα ’πρεπε να κρυφτεί μετά τις πράξεις του»

Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελίδης έχασε 20.000€ το μοιραίο βράδυ – 17 χειρουργεία και ακόμη δέχομαι απειλές»

«Κανείς δεν αναλογίστηκε αυτό που πέρασα, είμαι λυπημένη και απογοητευμένη, είναι άδικη η απόφαση του Εφετείου», λέει η Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελίδης έχασε 20.000€ το μοιραίο βράδυ – 17 χειρουργεία και ακόμη δέχομαι απειλές»

Απρόοπτο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νόμιζε ότι την ακολουθούν άγνωστοι και τελικά ήταν αστυνομικοί

Ειλικρινά άψογοι αστυνομικοί με απόλυτη κατανόηση, είπε το μοντέλο

Απρόοπτο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νόμιζε ότι την ακολουθούν άγνωστοι και τελικά ήταν αστυνομικοί

Δήμητρα Γαλάνη: Πούλησε την μονοκατοικία της στον Κεραμεικό; – 320 τ.μ. με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα

Ένα κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας

Δήμητρα Γαλάνη: Πούλησε την μονοκατοικία της στον Κεραμεικό; – 320 τ.μ. με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα

Οικογένεια Παντελίδη: Τέλος! Ορίστηκαν οι αποζημιώσεις που καλείται να πληρώσει σε Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη

Το Εφετείο Αθηνών στην απόφασή του αναγνωρίζει πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο τραγουδιστής, ωστόσο καταλογίζει και συνυπαιτιότητα 50% στις δύο γυναίκες, γιατί επέβαιναν σε αυτοκίνητο με οδηγό υπό την επήρεια μέθης και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Οικογένεια Παντελίδη: Τέλος! Ορίστηκαν οι αποζημιώσεις που πρέπει να πληρώσει σε Φρόσω Κυριάκου,Μίνα Αρναούτη