Ελλάδα

Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος – Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε

Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος – Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε
Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι. Ο γνωστός οφθαλμίατρος δέχτηκε 5 πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου.

Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: «Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο»

Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια. Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε χθες και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». «Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο» είπε στο MEGA και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.

Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: Ποια ήταν τα πρώτα του λόγια

Με τον 68χρονο να έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.

Χαλάνδρι οφθαλμίατρος: Βαρύ το κατηγορητήριο για την 49χρονη εικαστικό

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό ανέφερε πως η 49χρονη είχε προσπαθήσει πριν πυροβολήσει να αρπάξει την κόρη της.

Όπως αναφέρεται σε αυτή: «Συνελήφθη, χθες (11-11-2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, αλλοδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας. Χαλάνδρι οφθαλμίατρος

Η ανωτέρω λίγο νωρίτερα, είχε μεταβεί έξωθεν πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και τη στιγμή που ημεδαπός στάθμευε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας, έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει ανήλικη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον ημεδαπό, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη. Από την έρευνα στο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξωθεν της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments