Ελλάδα

Βόλος: Ξεσπά η κόρη της 69χρονης – «Γιατί άφησαν τον δολοφόνο της μητέρας μου να ξεφύγει»

Βόλος: Ξεσπά η κόρη της 69χρονης – «Γιατί άφησαν τον δολοφόνο της μητέρας μου να ξεφύγει»
Βόλος: Όπως τόνισε η κ. Μηλίνη, δεν είχε πάει το μυαλό της ότι ο δολοφόνος της μητέρας της μπορεί να ήταν ο άνθρωπος τον οποίο μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν νομικά ο αδερφός της.

Για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 69χρονης στον Βόλο, το 2009, η οποία εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία, με δράστη τον 39χρονο που σκότωσε προ ημερών τη νονά του, μίλησε η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης.

Όπως τόνισε η κ. Μηλίνη, δεν είχε πάει το μυαλό της ότι ο δολοφόνος της μητέρας της μπορεί να ήταν ο άνθρωπος τον οποίο μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν νομικά ο αδερφός της. «Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα», είπε.

«Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου», δήλωσε, μιλώντας στον Αντ1, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει.

Επεσήμανε πως η μητέρα της είχε σερβίρει στον μετέπειτα φονιά της παγωτό, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια.

Δολοφονία «καρμπόν»

Ήταν 12 Αυγούστου του 2009 όταν ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης βρίσκει νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου την 69χρονη μητέρα του, αναφέρει το in.gr

Η άτυχη γυναίκα έφερε 20 μαχαιριές, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε παραβιαστεί. Τότε τα μπολ παγωτού που βρέθηκαν στο τραπέζι οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο που όμως δεν εντοπίστηκε και δεν οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, οι παππούδες του δράστη, ήταν γείτονες με την 69χρονη μητέρα του δικηγόρου και έτσι την ήξερε. Τη μέρα της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος πήγε σπίτι, εκείνη τον κέρασε παγωτό και μετά τη δολοφόνησε για να τη ληστέψει.

Όπως και τη νονά του που της κατάφερε 42 μαχαιριές επειδή δε του είχε δώσει 2.000 ευρώ όπως ομολόγησε.

Όταν  οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον δικηγόρο Γιάννη Μηλίνη για το πόρισμά τους, εκείνος κατέρρευσε… Πώς να δεχτεί ότι όλα αυτά τα χρόνια, συναντούσε, μιλούσε, βοηθούσε και υπερασπιζόταν το φονιά της ίδιας του της μητέρας…

«Επιτέλους, νιώθω ανακουφισμένος»

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο Γιάννης Μηλίνης ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments