Ελλάδα

Βόλος: Παππούς βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο ολόκληρα χρόνια

Βόλος: Παππούς βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο ολόκληρα χρόνια
Βόλος: Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε χθες όλες τις κατηγορίες.

Σοκαρισμένος είναι ο Βόλος από ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης. Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας επέβαλε χθες κάθειρξη 12 ετών, οδηγώντας έτσι στη φυλακή έναν Βολιώτη που κρίθηκε ένοχος (κατά πλειοψηφία) για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού, που δεν ήταν άλλο από την 8χρονη εγγονή του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε χθες όλες τις κατηγορίες, που τον θέλουν για δύο χρόνια (σ.σ. σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα μέσα του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016) να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την εγγονή του (από 8 έως 10 ετών), όπως κατ’ επανάληψη ενεργούσε επίσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού. Βόλος

Βόλος: Συγκλονισμένος ο γιος του και πατέρας

Ο παππούς έπαιρνε τα μεσημέρια την εγγονή του από το σχολείο. «Συγκλονιστήκαμε», είπε χθες ο πατέρας του κοριτσιού, αδυνατώντας να πιστέψει πως βιαστής του κοριτσιού ήταν ο δικός του πατέρας και παππούς. Μια δίκη που αποκάλυψε ένα οικογενειακό δράμα, καθώς ο γιος του και πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έφθασε να κατηγορεί τον πατέρα του για τα όσα έπραξε στην κόρη του όπως και την μητέρα του που «ακόμη μας δυσφημεί», όπως ειπώθηκε χθες.

Βόλος

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελικά ένοχο κατά πλειοψηφία (σ.σ. μειοψήφησε ένας ένορκος) τον 70χρονο και για τις δύο κατηγορίες, ενώ μετά την αναγνώριση ελαφρυντικού του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών, με τον κατηγορούμενο να επιστρέφει στην φυλακή. Υπενθυμίζεται πως ο 70χρονος πρωτόδικα, τον Δεκέμβριο του 2017 από το ΜΟΔ Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.

Βόλος: Συνελήφθη 50χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Ο 50χρονος είχε διώξει από το σπίτι την 41χρονη σύζυγό του και το παιδί τους. Όταν εκείνη θέλησε να πάρει τα πράγματα της από το σπίτι, απείλησε τη σωματική ακεραιότητά της.

Ο κατηγορούμενος απείλησε τη γυναίκα του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», εάν έμπαινε στο σπίτι τους, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση και ο δράστης συνελήφθη. Επειδή μάλιστα το καλοκαίρι είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του, το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος διότι θεωρείται επικίνδυνος. Ο κατηγορούμενος είχε παρακολουθήσει έντονα την υπόθεση Καρολάιν αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

ΒόλοςΣύμφωνα με την μήνυση της γυναίκας, ο σύζυγός της την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από εκείνη και το ανήλικο παιδί τους να φύγουν από το σπίτι

Τη Δευτέρα που η γυναίκα (χωρίς το παιδί μαζί της) χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να της ανοίξει, προκειμένου να πάρει τα πράγματά της, ο 50χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί για την ζωή της.

Τότε εκείνη πήγε στην Αστυνομία, και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 50χρονου που συννελήφθη από τις αρχές

Ο αδίστακτος άνδρας διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και την Τρίτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που ανέβαλε την υπόθεση διότι απουσίαζε η μάρτυρας κατηγορίας.

Βόλος Ο άνδρας το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά της συζύγου του και σε συνδυασμό με την απειλή του ότι «θα γίνει της άλλης Καρολάιν», που ξύπνησε μνήμες της δολοφονίας της 21χρονης από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, το Δικαστήριο θεώρησε σοβαρή την απειλή του και αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος για να μην πλησιάσει τη γυναίκα μέχρι να γίνει η δίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments