Ελλάδα

Λάρισα καταγγελία: «Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» λέει ο προϊστάμενος της 44χρονης

Λάρισα καταγγελία: «Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» λέει ο προϊστάμενος της 44χρονης
Λάρισα καταγγελία: «Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» λέει ο προϊστάμενος της 44χρονης καθηγήτριας που κατήγγειλε βιασμό

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση στη Λάρισα για την καταγγελία που έκανε η 44χρονη εκπαιδευτικός και μητέρα δυο παιδιών εις βάρος του προϊστάμενου της ότι την βίασε στο αυτοκίνητο, έπειτα από βόλτα που έκαναν. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ τέθηκε και σε αργία.

Ο 61χρονος μίλησε στον Alpha για την Καταγγελία στη Λάρισα, δηλώνοντας «εμβρόντητος» και αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη. «Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αιφνιδιάστηκα αφού δε μου δόθηκε ουσιαστικά το δικαίωμα μέσα στην παράταση που ζήτησε ο κ. Κούγιας, ο δικηγόρος μου να ετοιμάσω τις δικές μου εξηγήσεις. Τώρα γιατί επισπεύσθηκε έτσι η διαδικασία χωρίς να τηρηθεί αυτό το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που κατηγορείται δεν το γνωρίζω».

Λάρισα Καταγγελία

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να καταθέσω έγγραφες εξηγήσεις, είχα ενημέρωση από το δικηγόρο ότι μέχρι αύριο είχε πάρει παράταση και λόγω του ατυχήματός του θα ζητούσε κι άλλη παράταση. Όντως αιφνιδιάστηκα με αυτό που συνέβη, το έμαθα από τον Τύπο και μάλλον από τους τελευταίους, ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, έμεινα όντως εμβρόντητος, ξέρω ότι ισχύει το δικαίωμα της έγγραφης ή προφορικής εξήγησης που πρέπει να δώσει ο ύποπτος, αυτό το δικαίωμα μου στερήθηκε με κάποιο τρόπο. Το βέβαιο είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν γεγονότα όπως καταγράφονται στην έγκληση. Προφανώς αυτή είναι η θέση μου, η αλήθεια θα φανεί, αλλά θα υπάρχει μια ταλαιπωρία. Όλα θα φανούν αρκεί να δοθεί το δικαίωμα σε κάποιον, που κατηγορείται να μιλήσει, να δώσει τις εξηγήσεις του». Λάρισα Καταγγελία

Η ανακοίνωσή του Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ανώτερου στελέχους της εκπαίδευσης, αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του κ. Γ.Δ., προϊσταμένου της Περιφερειακής Διευθύνσεως της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας, εις βάρος του οποίου μια υφισταμένη του μέσω του δικηγόρου της εντελώς παράνομα δημοσιοποίησε το περιεχόμενο μιας μηνύσεως εναντίον του, την οποίαν κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαρίσης, περί του ότι στη διάρκεια ενός συνηθισμένου περιπάτου σε απόσταση 50 και πλέον χλμ από την Λάρισα, στην παραλία του Αγιόκαμπου, αφού προηγουμένως προμηθεύτηκαν ποτά, στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου του διέπραξε εις βάρος της το αδίκημα του βιασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments