Διεθνή

Τσεχία: Το γιορτινό τραμ που φέρνει νωρίτερα τα Χριστούγεννα

Τσεχία: Το γιορτινό τραμ που φέρνει νωρίτερα τα Χριστούγεννα
Τσεχία: Μετά από μια δύσκολη χρονιά, τα Χριστούγεννα μάς χρειάζονται πιο πολύ ποτέ.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει χειμωνιάσει, όπως φαίνεται, όμως, η Ευρώπη μπαίνει σε εορταστικό πνεύμα. Το παράδειγμα έδωσε μια πόλη της Τσεχίας, το Brno. Το τραμ βάζει και φέτος τα γιορτινά του και βγαίνει στους δρόμους της πόλης, φέροντας cozy, φωτεινή και χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Χριστουγεννιάτικα τραμ θα βρεις σε όλη την χώρα όπως και στην πρωτεύουσα, Πράγα, μια συνηθισμένη εικόνα που συναντάμε και σε πολλές, άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το περίφημο τραμ κάθε χρόνο στολίζεται με λαμπερά, μεγάλα λαμπιόνια στο μπροστινό του μέρος και κατά μήκος του. Τα φωτάκια έχουν διάφορα σχήματα, όπως χιονονιφάδες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιονάνθρωπους. Το διακοσμημένο και φωταγωγημένο τραμ είναι κόκκινο, vintage και κινείται στην πόλη εδώ και δεκαετίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kateřina Jašková (@_milluji_)

Το iconic τραμ κάθε χρόνο στολίζεται με λαμπερά, μεγάλα φωτάκια στο μπροστινό του μέρος αλλά και κατά μήκος του. Τα φωτάκια έχουν διάφορα σχήματα, όπως χιονονιφάδες, χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιονάνθρωπους.

Το γιορτινό τραμ θα βγει στους δρόμους από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου και θα διασχίζει κυκλικά όλη την πόλη.

Η εταιρία μεταφορών της χώρας, DPMB, προετοιμάζεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα με εσωτερική θέρμανση και άμμο που θα ρίχνουν στις γραμμές όταν έχει πάγο για να αυξηθεί η έλξη.

Το απίθανο τραμ αποτελεί τουριστική ατραξιόν, καθώς περνά και φωτίζει, κάνοντας τους περαστικούς να το φωτογραφίζουν και να θέλουν να ανέβουν για να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments