Ελλάδα

Λάρισα: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που είχε χαθεί εδώ και μέρες

Λάρισα: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που είχε χαθεί εδώ και μέρες
Λάρισα: Εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας.

Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου στη Λάρισα εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους που αγνοείται εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο. Εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Λάρισα: Μαρτυρίες των κατοίκων

Σύμφωνα με το ertnews.gr, από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του. Λάρισα

Όπως ανέφερε νωρίτερα το onlarissa με το πρώτο φως του ήλιου ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες τόσο από την αστυνομία και την Πυροσβεστική, όσο και από το λιμενικό (προς την θαλάσσια περιοχή του νομού Λάρισας).

Μετά την μαρτυρία κατοίκου του ορεινού χωριού Σκήτη στο onlarissa.gr, ότι είδε από το σπίτι της το αεροσκάφος να πετάει χαμηλά και να χάνεται πίσω από το βουνό Μαυροβούνι, ακόμη ένας κάτοικος αυτή την φορά από το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας, τόνισε στο Star, ότι είδε επίσης το μονοκινητήριο αεροσκάφος, σημειώνοντας: «Ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από τα κεφάλια μας και πήγαινε προς το βουνό πετώντας πάνω από το χωριό μας κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments