Πολιτική

Τρύφων Αλεξιάδης: Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής

Τρύφων Αλεξιάδης: Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής
Τρύφων Αλεξιάδης: Ανάγκη ιατρικής βοήθειας ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όταν άρχισε την ομιλία του ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Ανάγκη ιατρικής βοήθειας ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και είχε αρχίσει την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης που γινόταν στην Ολομέλεια για την κύρωση του απολογισμού του οικονομικού έτους 2019.

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης και ζήτησε να κατεβεί από το βήμα της Βουλής. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθειά του άλλοι βουλευτές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής υποβασταζόμενος από αστυνομικούς. Ήταν αιφνίδιος ο ξαφνικός πόνος του. Τρύφων Αλεξιάδης

Το βίντεο της ομιλίας του την ώρα που ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα για την Κακοποίηση των παιδιών

Μήνυμα για μηδενική ανοχή στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση των παιδιών με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα για την προστασία των παιδιών έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ηθική, πολιτική αλλά και νομική υποχρέωση την προστασία των παιδιών τονίζοντας ότι στην Ελλάδα περίπου δύο στα δέκα παιδιά βιώνουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης ως την ενηλικίωση.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο facebook αναφέρει:

«Σήμερα είναι η ευρωπαϊκή ημέρα για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.Στην Ελλάδα, περίπου δύο στα δέκα παιδιά βιώνουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης έως την ενηλικίωση. Η 18η Νοεμβρίου είναι το ετήσιο ευρωπαϊκό κάλεσμα να ανανεώσουμε τη δέσμευση ως κοινωνία στη μηδενική ανοχή απέναντι στο φαινόμενο αυτό. Η προστασία των παιδιών μας δεν είναι μόνο ηθική ή πολιτική επιλογή. Είναι νομική μας υποχρέωση». Τρύφων Αλεξιάδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments