Ελλάδα

Τρίκαλα: Ελεύθερος ο αστυνομικός για την υπόθεση ασέλγειας κατά 4χρονης

Τρίκαλα: Ελεύθερος ο αστυνομικός για την υπόθεση ασέλγειας κατά 4χρονης
Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αστυνομικός που κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε κατά 4χρονης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ένας αστυνομικός στα Τρίκαλα συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού δήλωσε πως πιστεύει στην αθωότητα του γιου του. Μάλιστα, ο αστυνομικός κλήθηκε να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της 4χρονης κόρης του, μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κατηγορούμενος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή, ενώ η υπόθεση αναμένεται να έχει δικαστική συνέχεια. Επιπλέον, αναφέρεται ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, φέρεται να έπαιξε η νεότερη κατάθεση που έδωσε η 4χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, και η οποία καταγράφηκε οπτικοακουστικά.

«Σκηνοθετημένη κατηγορία»

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, από την πλευρά του αστυνομικού, διανεμήθηκε δήλωση, σύμφωνα με την οποία δηλώνει πως αισθάνεται «ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

«Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα», αναφέρει στη δήλωσή του ο 29χρονος και καταλήγει, μιλώντας ξανά για «σκηνοθετημένη κατηγορία».

«Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν».

Αστυνομικός Τρίκαλα: Απολογείται την Πέμπτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια της μόλις 4 ετών κόρης του. O αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Παναγιώτου, με δηλώσεις του στο trikalavoice.gr, αναφέρει ότι ο πελάτης του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές». svg%3E

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και επισημαίνει: «Εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments