Ελλάδα

Αστυνομικός Τρίκαλα: Απολογείται την Πέμπτη – Για «ανθρωποφαγία» μιλάει ο πατέρας του

Αστυνομικός Τρίκαλα: Απολογείται την Πέμπτη – Για «ανθρωποφαγία» μιλάει ο πατέρας του
Αστυνομικός Τρίκαλα: Ο πετέρας του είπε πως δεν θα τον υποστήριζε, αν δεν ήταν αθώος.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ένας αστυνομικός στα Τρίκαλα συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού δήλωσε πως πιστεύει στην αθωότητα του γιου του.

«Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και το ισχυριζόμαστε κι εμείς. Δεν θα τον υποστήριζα, αν δεν ήταν αθώος. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν πρόλαβε καν να απολογηθεί, δεν έχει πει κουβέντα, του δώσουμε τουλάχιστον το δικαίωμα. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να εξαλείψουμε» είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου, συνταξιούχος αστυνομικός και ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ως πατέρας ό,τι και να πω θα θεωρηθεί ότι με άκομψο τρόπο θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ το παιδί μου. Σαν κοινός πολίτης, ως συνταξιούχος αστυνομικός δεν μπορώ να πω τίποτα, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, τιμωρήθηκε. Δεν μπορεί έναν άνθρωπο να τον ακολουθεί πάντα αυτό το παρελθόν» ανέφερε στη συνέχεια μιλώντας για την καταδίκη του 29χρονου για υπόθεση ναρκωτικών.

Αστυνομικός Τρίκαλα: «Να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε»

Αναφερόμενος στην τωρινή καταγγελία για ασέλγεια ανηλίκου από την πρώην σύζυγο του γιου του είπε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ καθόλου γιατί έγινε αυτή η καταγγελία. Αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί. Ας είναι γιος μου, αδερφός μου να τιμωρηθεί».

Αστυνομικός Τρίκαλα

«Μαζί με το παιδί μου, έζησα όλες αυτές τις καταστάσεις, το τροχαίο και τη σύλληψη με την υπόθεση ναρκωτικών, ή το μετέπειτα χωρισμό του, προσπαθούσα να κάνω τον πυροσβέστη, προσπαθούσα και κρατούσα άμυνα. Να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε. Εδώ συμβαίνει ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε ο πατέρας.

Αστυνομικός Τρίκαλα: Απολογείται την Πέμπτη

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια της μόλις 4 ετών κόρης του. O αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Παναγιώτου, με δηλώσεις του στο trikalavoice.gr, αναφέρει ότι ο πελάτης του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και επισημαίνει: «Εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments