Ελλάδα

Καλλιθέα: Επίθεση με βαριοπούλες σε ATM τράπεζας

Καλλιθέα: Επίθεση με βαριοπούλες σε ATM τράπεζας
Καλλιθέα: Επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι σε ATM τράπεζας της περιοχής προκαλώντας ζημιές.

Επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Νοεμβρίου κουκουλοφόροι στη Καλλιθέα σε τράπεζα της περιοχής.

Χωρίς να τους δει ανθρώπινο μάτι και κανένας γείτονας έφτασαν στην τράπεζα κουκουλοφόροι και αφού προκάλεσαν ζημιές στο ΑΤΜ εγκατέλειψαν στο σημείο τις βαριοπούλες και εξαφανίστηκαν.

Καλλιθέα Οι αστυνομικοί που έφτασαν αργότερα στο σημείο στη Καλλιθέα περισυνέλλεξαν τις βαριοπούλες για αποτυπώματα και dna ενώ περιμένουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας για να διαπιστώσουν τον τρόπο δράσης των κουκουλοφόρων, αλλά και τον αριθμό.

Οι μολότοφ θεωρείται πλέον  κακούργημα

Πάντως καταδρομικές επιθέσεις με σφυριά και βαριοπούλες οι Αρχές δεν αποκλείουν να αυξηθούν καθώς μετά το νέο νόμο οι μολότοφ είναι κακούργημα και ήδη έχουν σημειωθεί οι πρώτες προφυλακίσεις.

Καλλιθέα

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν περισσότερα άτομα από την ομάδα που χθες πέρασε έξω από την Τροχαία Περιστερίου και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς ότι θα τους πυρπολήσει.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τα άτομα που έχουν προσαχθεί έχουν σχέση με το περιστατικό.

Βρήκαν το κρησφύγετο του 33χρονου ληστή στην Κατεχάκη

Ο 33χρονος που ευθυνόταν για τη ληστεία σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως «έκρυβε» ολόκληρο οπλοστάσιο στο κρησφύγετό του στην οδό Κατεχάκη, το οποίο εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σε αυτό βρέθηκαν όπλα, πυρομαχικά αλλά και ναρκωτικές ουσίες. Ο ληστής, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας για τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες στην Αττική.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για -κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, νομοθεσία για τα όπλα και τα ναρκωτικά, περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς με τον αναζητούμενο, κατά το τελευταίο δίμηνο, διέπραξαν τρεις περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα τραπεζών σε περιοχές της Αττικής.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, από την κατοχή τους και σε οικία, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) με γεμιστήρα και 26 φυσίγγια,
  • 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,
  • 2 πιστόλια με γεμιστήρες που περιείχαν 11 και 14 φυσίγγια αντίστοιχα,
  • 3 γεμιστήρες πιστολιού και 28 φυσίγγια,
  • περίστροφο με 6 φυσίγγια,
  • ταχυγεμιστήρας περιστρόφου και 141 φυσίγγια,
  • νάιλον συσκευασία, με ηρωίνη βάρους 36,67 γραμμαρίων,
  • κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim, χρήματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments