Lifestyle

Britney Spears: Μετά την κατάκτηση της ελευθερίας της ετοιμάζεται να παντρευτεί

Britney Spears: Μετά την κατάκτηση της ελευθερίας της ετοιμάζεται να παντρευτεί
Britney Spears: Η τραγουδίστρια ανυπομονεί να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον γυμναστή και ηθοποιό, Σαμ Ασγκάρι μετά την κατάκτηση της ελευθερίας της.

Νέα αρχή στη ζωή της κάνει η Britney Spears. Λίγες ημέρες μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της η ποπ σταρ δηλώνει έτοιμη να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή έχοντας στο πλευρό της τον προσωπικό γυμναστή και ηθοποιό, Σαμ Ασγκάρι. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο,ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και τώρα ετοιμάζονται να  ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Britney Spears

Ο γάμος θα γίνει το συντομότερο δυνατόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Σπίαρς «θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό». «Θα είναι ένας γάμος σε στενό κύκλο», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο Σαμ Ασγκάρι κατάγεται από το Ιράν και είχε στηρίξει την τραγουδίστρια στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της. «Ο Σαμ ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια.Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί», σημειώνει το People.

Britney Spears

Κατέκτησε την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια

Μετά από 13 χρόνια νομικής κηδεμονίας, η Britney Spears είναι πλέον και οριστικά ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει με τη ζωή της, την καριέρα της και την περιουσία της. Το δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε ότι “η κηδεμονία του προσώπου και της περιουσίας δεν απαιτείται πια” δίνοντας τέλος στα “εφιαλτικά” χρόνια όπως τα είχε περιγράψει η Spears κατά τη διάρκεια των οποίων ο πατέρας της και η ομάδα των κηδεμόνων της υπαγόρευαν τι να κάνει με την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Το δικαστήριο όρισε βέβαια ότι ο John Zabel, προσωρινός κηδεμόνας της περιουσίας, θα έχει διοικητική επίβλεψη της περιουσίας της, ενώ ο προσωπικός κηδεμόνας της Montgomery θα είναι διαθέσιμος σε περίπτωση που τον χρειαστεί.

Ο δικηγόρος της star, Mathew Rosengart, πριν την απόφαση του δικαστηρίου είχε δηλώσει πως “ήρθε ο καιρός θα τελειώσει σήμερα η κηδεμονία. Η θέση μας είναι ότι η λήξη είναι σωστή. Αλλά θέλαμε να τοποθετήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά ζητήματα”. Ο δικηγόρος της μητέρας της Britney, Lynne, δήλωσε ότι οι γονείς της υποστηρίζουν την απόφαση του δικαστηρίου ενώ και ο πατέρας της, Jamie, συμφώνησε με τηλεφωνική παρουσία στη δίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments