Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης και Ντορέττα Παπαδημητρίου σε καυτή φωτογραφία από το παρελθόν

Βασίλης Μπισμπίκης και Ντορέττα Παπαδημητρίου σε καυτή φωτογραφία από το παρελθόν
Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να έχει κλέψει την καρδιά της Δέσποινας Βανδή, ωστόσο πριν χρόνια είχε αναστατώσει και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Παλιότερα όμως είχε «κλέψει την καρδιά» της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία τον φαντασιωνόταν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Φυσικά, όχι στην πραγματικότητα, αλλά σαν ρόλος σε ένα επεισόδιο από τη γνωστή σειρά του Alpha, «Αληθινοί Έρωτες».

Πριν 13 χρόνια, το μακρινό 2008, ο Βασίλης Μπισμπίκης έμελλε να ταράξει και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς είχε γίνει ο γείτονάς της.

Εκείνη τη χρονιά ο ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και ο ALPHA φαίνεται πως κατάλαβε γρήγορα το ταλέντο του, αφού έπαιξε σε δύο σειρές του καναλιού, στο «Σε είδα» και στους «Αληθινούς έρωτες».

Όπως είναι φυσικό, η φαντασίωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου υπήρξε στο επεισόδιο «Σ’ ευχαριστώ» στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αληθινοί έρωτες». Τότε ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μόλις 31 ετών, αλλά το ίδιο γοητευτικός.

Η περίληψη του επεισοδίου

«Η Μαίρη (Παπαδημητρίου) και ο Άγγελος μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου ψάχνουν τις αιτίες της καθίζησης της έγγαμης ζωής τους. Ο Άγγελος δεν ανησυχεί, μια φάση είναι θα περάσει… Η Μαίρη πνίγεται. Και ξαφνικά εμφανίζεται ο Ηλίας (Μπισμπίκης)… Στην αρχή σαν αφίσα για κάποιο αντρικό προϊόν σε διαφημιστικό πλαίσιο στην απέναντι ταράτσα του σπιτιού τους. Στη συνέχεια ο Ηλίας νοικιάζει το διπλανό διαμέρισμα… Η Μαίρη χάνεται ανάμεσα στα αδιευκρίνιστα όρια της πραγματικότητας και της παραίσθησης. Είναι αλήθεια αυτό που ζει με τον Ηλία ή στην αναζήτησή της να πιαστεί από κάπου πέφτει σε κάποια παγίδα του μυαλού της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments