Πολιτική

Όταν η αδυναμία ιδεολογικής πολιτικής αντιπαράθεσης μεταμορφώνεται σε διασπορά μανιοκαταθλιπτικών ψεμάτων

Όταν η αδυναμία ιδεολογικής πολιτικής αντιπαράθεσης μεταμορφώνεται σε διασπορά μανιοκαταθλιπτικών ψεμάτων
Η καθεστωτική αντίληψη με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί τα τελευταία χρόνια έχει ως βασικό πυλώνα την συστηματική  παραγωγή και διασπορά ψεμάτων, συκοφαντιών, ιδεοληψιών.
Η καθεστωτική αντίληψη με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί τα τελευταία χρόνια έχει ως βασικό πυλώνα την συστηματική  παραγωγή και διασπορά ψεμάτων, συκοφαντιών, ιδεοληψιών. Είναι μια τακτική που πηγάζει από την  υιοθέτηση της αρχής  “λέγε, λέγε ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει”.
Μια πρακτική που δηλητηριάζει το δημόσιο βίο και μολύνει την ατμόσφαιρα του διαλόγου και της ηπιότητας που θεμελίωσαν οι δυτικές δημοκρατικές χώρες. Τα παραδείγματα των ανώνυμων και επώνυμων “λειτουργών”  αυτής της τοξικότητας είναι συνεχή και πολλαπλά.
Σ αυτό το ζοφερό πεδίο υπάρχει μια βουλευτής , βουλευτίνα κατά την δική της εκδοχή, του ΣΥΡΙΖΑ με σταθερή ανάλγητη και προβληματική συμπεριφορά. Η κ. Ραλλία Χρηστίδου.
Η πρώην αοιδός έχει χάσει κάθε μέτρο στις αναρτήσεις της στα social media.Διακρίνεται , όχι για το κοινοβουλευτικό της έργο, αλλά στη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στην  πλούσια δραστηριότητα της  προστέθηκε πρόσφατα η ψευδής μεταχρονολογημένη ανάρτηση της για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο, η οποία είχε πραγματοποιηθεί το ….2019!!!!
Ως μετανοούσα Μαγδαληνή την κατέβασε όταν “είδε το φως το αληθινό”.Η ίδια στο παρελθόν είχε προκαλέσει με το φρικώδες για τα θύματα της Marfin, ότι “οι τραπεζίτες της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς”.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments