Πολιτική

Παπανδρέου: «Έχω αποδείξεις ότι στελέχη της ΝΔ τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων»

Παπανδρέου: «Έχω αποδείξεις ότι στελέχη της ΝΔ τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων»
Παπανδρέου: «Το παρελθόν είναι διδάγματα, αλλά το μέλλον είναι που πρέπει να φτιάξουμε ένα κόμμα συμμετοχικό, δημοκρατικό, ανοιχτό».

Τη βεβαιότητα ότι μπορεί να καταρρίψει κατεστημένα και στεγανά, εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει των εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας μάλιστα ότι μέλη της  Νέας Δημοκρατίας  κάνουν τηλέφωνα και παρεμβαίνουν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για «μία ατζέντα προοδευτική, μία ατζέντα αλλαγών ουσιαστικών, που δεν έκανε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας». Παπανδρέου

«Το παρελθόν είναι διδάγματα, αλλά το μέλλον είναι που πρέπει να φτιάξουμε» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι υπόσχεται για «ένα κόμμα συμμετοχικό, δημοκρατικό, ανοιχτό».

Πιστεύω σε ένα νέο κόμμα που θα ακούσει τη φωνή του πολίτη

«Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ανάγκη, ενός νέου κόμματος που θα ακούει τη φωνή του πολίτη. Θα αξιοποιούμε την κοινωνική σοφία, την οποία δεν αξιοποιούμε σήμερα, δηλαδή τους κοινωνικούς εταίρους, τους εργαζόμενους τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τα επιμελητήρια» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι τα κόμματα δεν αξιοποιούν τη γνώση που έχει η κοινωνία.

«Τα πανεπιστήμιά μας, τους νέους μας για να διαμορφώσουν πολιτική και βεβαίως και τον ίδιο τον πολίτη. Να έχει δικαίωμα λόγου. Υπάρχει αίσθηση και στην κοινωνία ότι δεν ακουγόμαστε, δεν μας προσέχουν, δεν μας σέβονται. Πιστεύω λοιπόν σε ένα πολύ ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα για όλες τις ηλικίες. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν όταν ανοίξαμε αυτή την ίδια τη διαδικασία, τη συμμετοχική», επισήμανε. Παπανδρέου

Θα δώσω χώρο σε νέες προτάσεις και ανθρώπους

«Έχω αποδείξει ότι σπάω κατεστημένα και στεγανά και θέλω να βοηθήσω ακριβώς την ανανέωση, που ακριβώς αυτό είναι να δώσουμε χώρο σε νέες ιδέες, σε νέες προτάσεις, νέους ανθρώπους που μπορούν να αναδειχθούν. Χρειάζεται να δώσουμε τη δυνατότητα, το Κίνημά μας να παίξει και σημαντικό ρόλο και διεθνώς. Το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα μια φωνή στη διεθνή σκακιέρα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη, όπου βεβαίως και κομματικά θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στους Σοσιαλιστές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments