Ειδήσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 975: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 975: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 975: Η Παρλά προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ να αγοράσουν για τους δυο τους ένα καινούριο σπίτι αλλά η ιδέα της δεν τον βρίσκει σύμφωνο.
Ελίφ – Επεισόδιο 975: Η Παρλά προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ να αγοράσουν για τους δυο τους ένα καινούριο σπίτι αλλά η ιδέα της δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Ελίφ: Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ασλί δεν τα πηγαίνει καλά στη δουλειά καθώς το μυαλό της είναι στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει. Ο Κερέμ αναγκάζεται να της κάνει μια αυστηρή προειδοποίηση ενώ στη συνέχεια συζητάει την κατάσταση της Ασλί με την Μπιρτσέ. Λίγο αργότερα ο Κερέμ ακούει την Ασλί να μιλάει στο τηλέφωνο με τη Μελέκ και καταλαβαίνει πως η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο Κερέμ την ακολουθεί και ανακαλύπτει πως η κοπέλα δεν έχει που να μείνει και νιώθει ενοχές για τον έντονο τρόπο που της μίλησε νωρίτερα. Η πληγωμένη καρδιά της Χουμεϊρά αρχίζει να γιατρεύεται με τον Λεβέντ ενώ η Ματσιντέ ξεχνάει συνεχώς πράγματα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Ελίφ – Επεισόδιο 975:

Η Παρλά προσπαθεί να πείσει τον Κερέμ να αγοράσουν για τους δυο τους ένα καινούριο σπίτι αλλά η ιδέα της δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ έχει συνάντηση με ένα μεσίτη νιώθει μεγάλη ευτυχία καθώς πιστεύει πως ο Κερέμ ψάχνει σπίτι για εκείνη.

Η Ασλί ανοίγει την καρδιά της στην Μπιρτσέ και εκείνη λέει στον Κερέμ όσα έμαθε. Ο Κερέμ συναντάει έναν μεσίτη και στη συνέχεια η Μπιρτσέ λέει στην Ασλί πως της βρήκε σπίτι. Η Μελέκ και η Ασλί πηγαίνουν να δουν το σπίτι, τους αρέσει και το νοικιάζουν. Η Ασλί τηλεφωνεί στην Μπιρτσέ και την ευχαριστεί.

Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως το σχέδιο του είχε επιτυχία και ζητάει από την Μπιρτσέ να μη μάθει ποτέ η Ασλί ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συνεχίζουν να περνάνε μαζί χρόνο κάνοντας ποδήλατο. Η Ράνα δέχεται την επίσκεψη δύο μαφιόζων εκ μέρους του Ταρίκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments