Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [26/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Υπάρχει πολλή θετική ενέργεια σήμερα που θα μπορούσατε να εκφράσετε πηγαίνοντας με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα συναρπαστικό μέρος.

Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια περιπέτεια μαζί. Τι θα λέγατε για κάμπινγκ στην φύση ή αγροτουρισμό;

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας για ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά την σχέση σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, γιατί διακυβεύονται πάρα πολλά.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας για να σκεφτεί.

Στη συνέχεια, όταν νιώσετε έτοιμοι, μιλήστε ειλικρινά, καθώς μόνο αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα μια για πάντα.

 Δίδυμοι

Κάποιες φορές αποφεύγετε τις ειλικρινείς συζητήσεις, καθώς φέρνουν πάντα ενοχλητικές διαπιστώσεις και αλήθειες. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι σήμερα θα πρέπει να κάνετε μια τέτοια συζήτηση. Δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και ο/η σύντροφός σας πιθανότατα θα χαρεί πολύ να μιλήσει για κάτι, που επίσης επιθυμεί να επιλυθεί.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε ειλικρινά στον/στην σύντροφό σας – αλλά μέχρι ενός σημείου. Σε ορισμένα ζητήματα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να υπεκφύγετε και να μην είστε εντελώς ξεκάθαροι. Αυτό θα ήταν λάθος, καθώς τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσετε αυτήν την κατάσταση μια για πάντα. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε την αλήθεια.

Λέων

Αν έχει προκύψει μια σημαντική κατάσταση στην σχέση σας, αντιμετωπίστε την με θάρρος – μην κρύβεστε. Σήμερα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε από καρδιάς, αν και η ατμόσφαιρα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Είναι προτιμότερο να μιλήσετε και να αφήσετε τις λέξεις να κυλήσουν φυσικά και αυθόρμητα, αντί να προσπαθείτε να σκεφτείτε τρόπους για να ξεφύγετε.

Παρθένος

Ίσως θα προτιμούσατε να αγνοήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας, καθώς σας αναγκάζει να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας, που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Το ταίρι σας είναι αποφασισμένο να σας τα επισημάνει. Προσπαθήστε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ζυγός

Η έντονη επιθυμία σας να βρείτε έναν/μία σύντροφο σας πείθει ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, μην χάνετε χρόνο με το να κάθεστε σπίτι και να ονειροπολείτε. Βγείτε εκεί έξω και αρχίστε να επικοινωνείτε με άλλους. Βρείτε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να γίνετε φίλοι και κάποιο από αυτά μπορεί σύντομα να γίνει ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος.

Σκορπιός

Αν δυσκολεύεστε να προχωρήσετε στην σχέση σας και έχετε βαρεθεί να ακούτε δικαιολογίες, σήμερα δεν θα μπορείτε να συγκρατηθείτε. Θα θελήσετε να πείτε όλα όσα σκέφτεστε σχετικά με το πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να λέτε αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος. Να είστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι θα αλλάξετε τη σχέση σας προς το καλύτερο.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των λέξεων για να κάνετε τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Εάν μόλις περάσατε από μια δύσκολη σχέση και αρχίσατε να συνέρχεστε πρόσφατα, τότε θα ωφεληθείτε αν βγαίνετε έξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Η ευκαιρία να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσετε ένα νέο και συναρπαστικό μέλλον παρουσιάζεται σήμερα. Σύντομα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και δεν θα κοιτάξετε ξανά πίσω!

 Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να επιλύσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Εσείς και το ταίρι σας θα μπορέσετε να φτάσετε σε μια υπέροχη συμφωνία, αρκεί να είστε έτοιμοι να δώσετε ο ένας στον άλλο, αντί να πάρετε.

Ιχθύες

Παρόλο που σήμερα αισθάνεστε παρασυρμένοι σε μια δίνη συναισθημάτων, τα περισσότερα από τα οποία φαίνεται να στάζουν στον ώμο σας από τα δακρύβρεχτα μάτια φίλων και συντρόφων, θέλετε να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε. Όταν η καρδιά σας είναι ανοιχτή, γίνεστε πιο ελκυστικοί και μπορεί να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου ξεχωριστού ατόμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments