Lifestyle

Ντέμης Νικολαϊδης: Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη

Ντέμης Νικολαϊδης: Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη
Ντέμης Νικολαϊδης: Σοκ με δημοσίευμα.

Η Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη. Λίγο μετά την ανακοίνωσή του διαζυγίου της με τον παλαίμαχο άσσο του ποδοσφαίρου, δεν άργησε να πραγματοποίησε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της με τον γνωστό ηθοποιό.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και σχεδόν 21 χρόνια κοινής πορείας. Η ερμηνεύτρια τον τελευταίο καιρό έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα ταξίδεψαν και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και φαίνεται ότι πλέον δεν κρύβονται. Όπως φαίνεται όμως το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν είναι καινούργιο. Το περιοδικό «Yes» σε ένα ομολογουμένως… προκλητικό εξώφυλλο αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής στη συνδρομητική τηλεόραση σχολίασε όταν έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή ότι η τραγουδίστρια είναι μαζί με τον ηθοποιό πάνω από έναν χρόνο!

«Ένα χρόνο με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη!», μεταφέρει το συγκεκριμένο περιοδικό ως λόγια του ίδιου του Ντέμη Νικολαΐδη, με καμία από τις δύο πλευρές να μην έχει προς το παρόν σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Φυσικά το pagenews.gr κάνει απλώς μεταφορά του ρεπορτάζ αυτού και δεν υιοθετεί σε καμία περίπτωση τα λεγόμενά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments