Lifestyle

GNTM 4: Η σχέση του Κωνσταντίνου με τον Φίλιππο που έκανε να παραμιλάει το Twitter

GNTM 4: Η σχέση του Κωνσταντίνου με τον Φίλιππο που έκανε να παραμιλάει το Twitter
GNTM 4: Συγκινημένος και φορτισμένος ψυχολογικά ήταν ο Κωνσταντίνος, καθώς στο σετ εμφανίστηκε ο πολύ καλός του φίλος, Φίλιππος από τον περσινό κύκλο.

Το επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 4  21 Νοεμβρίου είδαμε ένα ξεκάθαρο fashion shooting, με υπερμεγέθη props. Τα μοντέλα, έπρεπε να φέρουν εις πέρας συναίσθημα  νοσταλγίας και προσμονής, μεταφέροντας στις οθόνες ένα μήνυμα αγάπης. Όμως, η παραγωγή είχε φροντίσει την ώρα της φωτογράφισης να παραβρίσκονται συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. GNTM 4

Συγκινημένος και φορτισμένος ψυχολογικά ήταν ο Κωνσταντίνος, καθώς στο σετ εμφανίστηκε ο πολύ καλός του φίλος, Φίλιππος. Πρόκειται για άλλο ένα μοντέλο που στον περσινό κύκλο, αν κι εντυπωσίασε με την audition του, δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι και έμεινε εκτός, πραγματικά ένα βήμα πριν. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν ξανά μετά από μήνες και λύγισαν μπροστά στις κάμερες.

O Φίλιππος Βογδάνης και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης έχουν μάλιστα δουλέψει μαζί σε διάφορες φωτογραφίσεις στο παρελθόν εκτός GNTM 4.

GNTM 4

Ξαναβρέθηκαν λοιπόν εντός GNTM4 και το twitter δεν έμεινε ασυγκίνητο από τη φιλία τους. Πλήθος χρηστών έκαναν τα σχόλια τους, που ήταν άκρως κολακευτικά.

Τα σχόλια στο twitter:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments