Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ η κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ η κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Κορωνοϊός: Στην ΜΕΘ βρίσκεται η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία είναι έγκυος στον έβδομο μήνα.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει την Ελλάδα, με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς. Μάλιστα ένα από τα τελευταία περιστατικά που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι η Παρθένα Κουτμερίδη, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη,

Πιο συγκεκριμένα, η Παρθένα Κουτμερίδη, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 ενώ ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά.

Έκκληση για αίμα

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος μέσω Facebook απηύθυνε έκκληση για αίμα σε πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες από 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. και από 17:00 μ.μ. – 19 μ.μ..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments