Lifestyle

Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν πάτησα τη σκανδάλη»

Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν πάτησα τη σκανδάλη»
Άλεκ Μπάλντουιν: Ο ηθοποιός διαψεύδει ότι αυτός πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας.

«Η σκανδάλη δεν πατήθηκε… Δεν πάτησα τη σκανδάλη», λέει ο ηθοποιός  Άλεκ Μπάλντουιν στα αποσπάσματα μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο, η οποία θα βγει στον αέρα σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου από το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Στη συνέντευξη αυτή, την πρώτη επίσημη που παραχώρησε μετά τον θάνατο της Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου, ο Μπάλντουιν δηλώνει ότι «δεν έχει ιδέα» πώς βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα μέσα στο όπλο στο πλατό της ταινίας. «Δεν θα σημάδευα ποτέ με όπλο οποιονδήποτε και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ», τονίζει δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν θα την σκότωνε ποτέ. Άλεκ Μπάλντουιν

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν γνωρίζω ποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο

Το εν λόγω περίστροφο υποτίθεται ότι θα περιείχε ψεύτικες σφαίρες. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στον μύλο, ο Μπάλντουιν απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα σε ένα όπλο. Μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί».

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και, μολονότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις, δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εφόσον βρεθούν οι υπεύθυνοι, ανέφερε η εισαγγελία της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό. Όλοι η παραγωγή και οι συμμετέχοντες στην ταινία θεωρούνται ύποπτοι.

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση, καθώς κατατέθηκε μήνυση κατά του ηθοποιού για τον πυροβολισμό της

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όπου πρωταγωνιστεί ο Alec Baldwin. Ο ηθοποιός σκότωσε καταλάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, ένα «ανερχόμενο αστέρι» όπως είχε γραφτεί για αυτή στο παρελθόν. Τελικώς κατατέθηκε μήνυση κατά του γνωστού ηθοποιού.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο υπεύθυνος φωτισμού της ταινίας Rust, Σερτζ Σβετνόι κατέθεσε μήνυση εναντίον του Άλεκ Μπάλντουιν και άλλων παραγωγών της ταινίας, για αμέλεια που οδήγησε τελικά, σε θανατηφόρο ατύχημα, αλλά και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη, Τζόελ Σούζα. Άλεκ Μπάλντουιν

Την ίδια στιγμή, με μήνυμά του στα Social Media, ο Άλεκ Μπάλντουιν δηλώνει πως «έχει ραγίσει η καρδιά του» και πως «συνεργάζεται με την αστυνομία». Σε μήνυμά του στα social media, o ηθοποιός δηλώνει πως «δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά».

Ο Μπάλντουιν αναφέρει πως συνεργάζεται πλήρως με τις αστυνομικές έρευνες «προκειμένου να φανεί πώς συνέβη η τραγωδία». Σε συνέχεια της ανάρτησής του, δηλώνει πως είναι σε επικοινωνία με τον σύζυγο του θύματος «προσφέροντας την στήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους ήξεραν και αγαπούσαν την Χαλίνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments